PC Hocası Forum


Android Nesneleri Emulation'da Gözükmüyor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Konu: 20
Mesaj: 61
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 12-07-2016

Beyler illaki aranızda bilen biri vardır diye düşünüyorum
programda nesneleri görüyorsunuz buton ekledim kaydettim vs vs ama emulation'da gözükmüyor sebebi nedir sizce ? (Form Application vs gibi diğer eklentilerde sorun yok hocalar)
Fotoğraf Linki

Cevapla
(Son Düzenleme: 31/01/2017, Saat: 23:57, Düzenleyen: olcay4258.) .
Konu: 1
Mesaj: 16
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 10-01-2017

Umutcan abinin sayfada cevap bulamadın buraya geldin sanırım Big Grin

Cevapla
.
Konu: 20
Mesaj: 61
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 12-07-2016

(31/01/2017, Saat: 23:55)Barış Şahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umutcan abinin sayfada cevap bulamadın buraya geldin sanırım Big Grin

Aynen öyle oldu hocam (Verdim Rep'ini)  Rolleyes   İnternete baktım ama hep farklı hataların farklı çözümleri var gerekirse kod dizinini de atmaya razıyım

Cevapla
.
Konu: 17
Mesaj: 3,022
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-12-2016

Kodu atabilir misin
Projeyi rar yapıp pcdestek_76@Hotmail.com adresine atabilir misin
i7 6700.msı z170a pro.evga gtx 1070 sc.16 gb ram corsair,hyperx.750 wat 80 broz psu.22 inç samsung 60 hz monitör.850 evo 256 gb ssd


Cevapla
.
Konu: 20
Mesaj: 61
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 12-07-2016

Tabiki hocam zaten nesneler hic gözükmediği icin ilerleme kaydedemedim Smile Atiyorum birazdan Teşekkürler simdiden Smile

Cevapla
.
Konu: 18
Mesaj: 215
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 21-08-2016

Üyeler sorun çözüyor güzel olay bunlar Big Grin

Cevapla
.
Konu: 17
Mesaj: 3,022
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-12-2016

Leandro moderatör olmuşsun ama ortada yoksun Smile
i7 6700.msı z170a pro.evga gtx 1070 sc.16 gb ram corsair,hyperx.750 wat 80 broz psu.22 inç samsung 60 hz monitör.850 evo 256 gb ssd


Cevapla
.
Konu: 18
Mesaj: 215
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 21-08-2016

Tamir edilmiş bir şey'i söküp birdaha tamir etmenin anlamı yoktur. Moderatörler görevlerini yerine getiriyor.

Cevapla
.
Konu: 20
Mesaj: 61
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 12-07-2016

Sorunu mu çözemedim, sanırım Windows 10 ile alakalı bir problemim var (Orjinal kullanıyorum).
Visual studio 2015 community kullanıyorum (Orjinal kullanıyorum)
Farklı bir bilgisayarda denedim herhangi bir problem olmadı (Windows 7).
Bugün bilgisayarıma format atıcam tekrar denicem olmazsa Windows 7'ye geri dönüş yapmak zorundayım.
Hepinize çok teşekkür ederim hocalar Smile

Cevapla
.


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Android Studio vs. Xamarin . Sizce hangisi performans açısından daha iyidir ? Ahmet Özfen 3 280 23/03/2017, Saat: 21:35
Son Yorum: Seymen Gindeközü

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Powered by MyBB
Pchocasi.com.tr


Tasarım