PC Hocası Forum


İlginç bir kod yapısı
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Konu: 3
Mesaj: 10
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 17-06-2016

Merhaba arkadaşlar , bir tasarım geliştirmesi hakkında çalışıyordum bir kod ile karşılaştım ve daha önce böyle bir şey üzerinde çalışmadığım için deneyimsiz kaldım yardım edebilir misiniz.


PHP Kod:
[portfolio category="ozeltasarim" column="3" title="true" order="ASC" imglink="" sortable="false" images="21"


Kodumuz bu arkadaşlar , category kısmına görüntülemek istediğim kategori
column kısmına kas sütun olması gerektiği
sorftable kısmında birden fazla kategori seçeneği olup olmadığı
images kısmına kaç konu görüntülemek istediğim gelmesi gerekiyor fakat 
imglink kısmında orjinal tasarımda ''lightbox'' yazıyor yani resme tıklayınca büyütüyor ben bunu resme tıkladığım zaman sayfanın açılmasını istiyorum sizce nasıl yapabilirim ?

.
Konu:
Mesaj: N/A
Cinsiyet:
Kıdem: N/A

Link vermemissin boş orası

Furkanin php bilgisi daha iyi yorum yapar şimdi

.
Konu: 3
Mesaj: 10
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 17-06-2016

(20/06/2016, Saat: 23:50)system3276 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Link vermemissin boş orası

[portfolio category="ozeltasarim" column="3" title="true" order="ASC" imglink="" sortable="false" images="21"

Site link'i istiyorsan hocam pm'den konuşa biliriz.

.
Konu:
Mesaj: N/A
Cinsiyet:
Kıdem: N/A

Resme tıkladığınızda gelecek olan sayfayı yazmamışsin

.
Konu: 31
Mesaj: 299
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 30-05-2016

İmage link resmin geleceği link o tamam resime de link vererek açılmasını istediğin sayfaya yönlendirebilirsin soruyu yanlış anlamadiysam

<a href="http://burayasiteadresiniz">

<img class="" alt="" src="Burayaresmin urlsi" /></a>

(Son Düzenleme: 21/06/2016, Saat: 10:15, Düzenleyen: furkancekmece.) .
Konu: 3
Mesaj: 10
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 17-06-2016

ben resme tıklandığı zaman  konuya gitmek istiyorum

ilginçtir ki Smile
[portfolio category="ozeltasarim" column="3" title="true" order="ASC" imglink="post" sortable="false" images="21"]

yazdım ve düzeldi Smile yardımlar için teşekkürler

ilginçtir ki Smile
[portfolio category="ozeltasarim" column="3" title="true" order="ASC" imglink="post" sortable="false" images="21"]

yazdım ve düzeldi Smile yardımlar için teşekkürler

(Son Düzenleme: 25/06/2016, Saat: 23:44, Düzenleyen: yinemiforum.) .
Konu: 31
Mesaj: 299
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 30-05-2016

Bu da farklı bir yol tabii Rica ederiz konu kilit Smile

.


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Powered by MyBB
Pchocasi.com.tr


Tasarım