PC Hocası Forum


Jak kulaklık\höperlör görmüyor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Konu: 1
Mesaj: 5
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 07-08-2017

Hocalarım bilgisayarım önceden kulaklığımı çok rahat bir şekilde görüyordu ses driverlerini güncellediğim halde görmemeye başladı Realtek HD audio driver kulaklığımı görüyor ama ses vermiyor yardımlarınızı bekliyorum

Cevapla
.
Konu: 13
Mesaj: 1,268
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-02-2017

Realtek HD audio Yazılımda kulaklığı taktığınız jak girişleri aktif mi kontrol edin. Sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın ses denetim seçeneklerine gelin açılan menüde Şu anda ses çalan tüm aygıtlar seçili mi? Ayrıca hoparlör simgesine tekrar sağ tıklayın ve Kayıttan Yürütme Aygıtları na tıklayın kulaklık aktif mi kontrol edin.

Cevapla
.
Konu: 1
Mesaj: 5
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 07-08-2017

hocam jaklar aktif kayıttan yürütme aygıtlarına girince hiçbir aygıt gözükmüyor

Cevapla
.
Konu: 13
Mesaj: 1,268
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-02-2017

Boş olan ekranda sağ tıkla ve devre dışı bırakılmış aygıtları göster ve bağlantıları kesilmiş aygıtları göstere bas.

Cevapla
.
Konu: 1
Mesaj: 5
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 07-08-2017

yaptım hocam aygıtlar yine gözükmüyor

Cevapla
.
Konu: 17
Mesaj: 3,014
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-12-2016

Aygıt yöneticisinden ses driverlarını kaldır pc yi yeniden başlat sistem kendisi yükler yükledikten sonra tekrar bak
i7 6700.msı z170a pro.evga gtx 1070 sc.16 gb ram corsair,hyperx.750 wat 80 broz psu.22 inç samsung 60 hz monitör.850 evo 256 gb ssd


Cevapla
.
Konu: 1
Mesaj: 5
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 07-08-2017

yok deneddim olmadı

Cevapla
.
Konu: 13
Mesaj: 1,268
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-02-2017

Güncel driveri silin ve eskisini geri yükleyin. Veya sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.

Cevapla
.
Konu: 1
Mesaj: 5
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 07-08-2017

hocam sorunda biraz ilerleme elde edebildim hizmetlerde Windows sesin başlamadığını gördüm her seçeneği seçtim başlata tıklıyorum başlamıyor oturum açtım başlatmayı yine denedim "Hata:1068" ve "Hata:86 parametre hatalı" hatasını aldım

Cevapla
.
Konu: 13
Mesaj: 1,268
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-02-2017

(08/08/2017, Saat: 11:59)Hazar Nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam sorunda biraz ilerleme elde edebildim hizmetlerde Windows sesin başlamadığını gördüm her seçeneği seçtim başlata tıklıyorum başlamıyor oturum açtım başlatmayı yine denedim "Hata:1068" ve "Hata:86 parametre hatalı" hatasını aldım

Bence en temiz olan Sistem geri yükleme yapın sorunun olmadığı tarihi seçip sistem o tarihte başlasın.

Cevapla
.


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Powered by MyBB
Pchocasi.com.tr


Tasarım