PC Hocası Forum


Q6600 ve GT 7300 açılmıyor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Konu: 6
Mesaj: 15
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 28-02-2017


  • Q6600 Intel Quad Core

  • Nvidia Geforce GT7300

  • 3GB Ram

  • Anakart Gigabyte G41 serisinden ama tam modelini bilmiyorum.
Benim eski anakartım bozulmuştu. Arkadaşım yardımıyla bu işlemci ve anakarti aldım ve test ettik bu parçalar çalışıyor. Ancak kendim eve getirdim kurdum ama tepki yok bilgisayar da açılmıyor. Acaba sorun güç kaynağında olabilir mi? Veya değilse neydedir? Kabloların doğru takıldığından eminim. Bu arada PSU 250w.

Yazılar büyük olmuş telefondan yapamadım kusura bakmayın.

Alıntı
(Son Düzenleme: 06/05/2017, Saat: 16:43, Düzenleyen: DolarGibisinMubarek.) .
Konu: 47
Mesaj: 1,058
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 27-12-2016

Bağlantı kablolarını kontrol et.

Alıntı
.
Konu: 6
Mesaj: 15
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 28-02-2017

Ettim doğru hepsi.

Alıntı
.
Konu: 47
Mesaj: 1,058
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 27-12-2016

Tekrardan başka bir güç kaynağı ile denermisin, açılırsa sorun güç kaynağında demektir.

Alıntı
.
Konu: 18
Mesaj: 3,550
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-12-2016

anakart hiç çalışmıyorsa kendini korumaya almış olabilir başka bir power ile çalıştırıp devreye sokabilirsin

Alıntı
.
Konu: 6
Mesaj: 15
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 28-02-2017

Arkadaşım kontrol etmişti kendi PSU ile sorun PSU da galiba teşekkür ederim.

Alıntı
.
Konu: 18
Mesaj: 3,550
Cinsiyet: Bay
Kıdem: 11-12-2016

power deneyip sonuçları bizimle paylaşırsan çok sevinirim

Alıntı
.


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilgisayarım Açılmıyor Deniz Özkara 0 288 13/01/2017, Saat: 20:24
Son Yorum: Deniz Özkara

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Powered by MyBB
Pchocasi.com.tr


Tasarım