PC Hocası Forum

Tam Versiyon: Kablolu İnternet Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Beyler Kablolu internet bir süre sonra veya bir miktar internet kullanmadan sonra (Tam çözemedim) kablolunun internet gidiyor.Modem res atarsan tekrar internet geliyor.Sonra sorun tekrar başlıyor.Hep böyle oluyor.Kablosuzda sıkıntı yok.Sorun nedir ?
Modemine ait driver mevcut mu ? Bilmiyorsan Modeminin marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim.
(14/05/2017, Saat: 23:35)Ahmet Doğukan G. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Modemine ait driver mevcut mu ? Bilmiyorsan Modeminin marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim.

AirTies RT 206
ttnet mi kullanıyorsun ttnet kullanıyorsan v kaç modeli
(14/05/2017, Saat: 23:44)Expert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ttnet mi kullanıyorsun ttnet kullanıyorsan v kaç modeli

İnternet TTNET fakat komşudan çektiğimiz için interneti modem ile ilgili pek detay bilmiyorum.
switch mi kullanıyorsun yoksa kablo direk modeme mi bağlı
(14/05/2017, Saat: 23:50)Expert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]switch mi kullanıyorsun yoksa kablo direk modeme mi bağlı

Switch kullanıyoruz
switcden dolayı da sorun yaşıyor olabilirsiniz kontrol edin
Selamun aleyküm hocam hayırlı ramazanlar,
Ben Turkcell superonline fiber kullanıyorum 150 gb kota 50 mbps hızım mevcut. Cs go oynarken 100-120 ping arası alıyorum ve müşteri hizmetlerini aradım bana oynadıgın oyunun ip adresini at dediler ben bu ip adresini nasıl atacam sizin bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
(Müşteri hizmetlerini Daha önceki aramalarımda; İnternet güncellemesi yapıldı, bana modeme reset atmam söylendi yaptım bi faydası olmadı ve ondan sonra statik ip yap dediler yaptım onunda bi faydası olmadı sizden ricam yardım edin bana bıktım artık saygılarımla degerli hocalarım.

Selamun aleyküm hocam hayırlı ramazanlar,
Ben Turkcell superonline fiber kullanıyorum 150 gb kota 50 mbps hızım mevcut. Cs go oynarken 100-120 ping arası alıyorum ve müşteri hizmetlerini aradım bana oynadıgın oyunun ip adresini at dediler ben bu ip adresini nasıl atacam sizin bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
(Müşteri hizmetlerini Daha önceki aramalarımda; İnternet güncellemesi yapıldı, bana modeme reset atmam söylendi yaptım bi faydası olmadı ve ondan sonra statik ip yap dediler yaptım onunda bi faydası olmadı sizden ricam yardım edin bana bıktım artık saygılarımla degerli hocalarım.