PC Hocası Forum

Tam Versiyon: 16 GB RAM MI, 8 GB MI?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu sisteme 8 gb ram az mı gelir? ve 16 ram olursa toptan fiyatı ne olur?

Intel Core i5 8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI Z370-A PRO Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01 Kırmızı LED MidTower ATX Gaming Siyah Kasa
Corsair Builder VS550 550W 80+ PSU
(14/01/2018, Saat: 15:19)YusufYıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sisteme 8 gb ram az mı gelir? ve 16 ram olursa toptan fiyatı ne olur?

Intel Core i5 8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI Z370-A PRO Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01 Kırmızı LED MidTower ATX Gaming Siyah Kasa
Corsair Builder VS550 550W 80+ PSU

Harddiski wd ye çevirin psuyu başka bir model alın
bütçe varsa kesinlikle 16 gb 3000 mhz alın  Smile
yani bütçeyi pek 400-500 tl aşma gibi bi niyetim yok  fakat mesela, 8 gb ram pubg gibi bir oyunda sorun yaratır mı?
(14/01/2018, Saat: 15:57)YusufYıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yani bütçeyi pek 400-500 tl aşma gibi bi niyetim yok  fakat mesela, 8 gb ram pubg gibi bir oyunda sorun yaratır mı?

bazen oluyormuş bazı arkadaşlarımda sorun çıkabiliyor bütçe varsa kesinlikle 16gb 3000 mhz alınmalı
Hocam ben 8 gb ile kullanıyorum gtx 1060 da var sistemimde 16 olması daha iyi olucaktır farkını gösteriyor
başka donanımları değiştirmeden ramlar değişmiyor mu?
(14/01/2018, Saat: 16:28)YusufYıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başka donanımları değiştirmeden ramlar değişmiyor mu?

değişmeyedebilir ama dediklerim  daha kaliteli
Değiştirmenize gerek yok diğer donanımları
Ben pek anlamam ama bu anakarta sonradan 8 gb ram desteği yapılabiliyor mu?
Yapabilirsiniz
Sayfalar: 1 2