PC Hocası Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pc ye modemimle bağlanamıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Başlıkta belirttiğim gibi sağ altta  pc simgesinde ünlem işareti var birkaç gün önce bunu taradım sorun gidericisi ile dediki bu  bilgisayarda bir veya birden çok ağ protokolü eksik diyor ayrıntıları götüntüle dedim windows sockes kayıt girdileri eksik dedi şimdi tariyorum sorun nulunamadu diyor ve ünlem işareti  gitmiyor ne yaptıysam çözemedim şuan nasıl giriyorsun diceksiniz telefonumla kendi modemime bağlanıp telefonu pcye bağlayarak gidiyorum yoksa girmiyor windows 10 işletim sistemi 64 bit superonline internet nolur yardım edin bıktım bu telefonu koymaktan

expert

Eğer virüs programı yüklü ise kaldırın pc yi yeniden başlatın sorun çözülmez ise
İp yi manuel olarak sabit ip verin
Çözülmez ise buraya yazın tekrar yardimci olalım
Merhaba,

Bu konuda spliter cihazının kablolarını çıkartıp doğru takıldığını kontrol ettiniz mi ? Ağ protokolü bulunamıyorsa eğer çözüm için http://s2.dosya.tc/server2/l2v87w/Ag_Coz...r.bat.html burada yer alan dosyayı indirin. Ardından bat dosyasını çalıştırın, bilgisayarınıza reset attıktan sonra sorun çözülecektir.

Dosyanın virüs tarama sonucu aşağıdaki gibidir;

z4ZRWD.png
benim yülediğim virüs tarayıcı yok sadece windowsun kendisinin windows defenderi var

sorunum çözülmedi hala devam ediyor

hala telefonsuz giremiyorum yardım

expert






(10/07/2016, Saat: 21:05)LordOfCombos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim yülediğim virüs tarayıcı yok sadece windowsun kendisinin windows defenderi var

sorunum çözülmedi hala devam ediyor

hala telefonsuz giremiyorum yardım
 Video yu izleyip deneyin sonuçları tekrar yazarsiniz buraya
olmadı

expert

Yeniden başlatın bir kaç kez veya. Kapatın biraz bekleyin sonra açın olmazsa yine bakalım
(11/07/2016, Saat: 01:00)system3276 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeniden başlatın bir kaç kez veya. Kapatın biraz bekleyin sonra açın olmazsa yine bakalım
bi ara denerim ama yani başka çözümler programla felan yokmu

expert

Maalesef ki programla olmuyor bizde yaşıyoruz bazen bu yollarla çözüm bulmaya çalışıyoruz
(11/07/2016, Saat: 21:00)system3276 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maalesef ki programla olmuyor bizde yaşıyoruz bazen bu yollarla çözüm bulmaya çalışıyoruz
sorunum bundan kaynaklanıyor olabilirmi  https://imageshack.us/i/plC3hikIp

bide bundan olabilirmi http://imageshack.com/a/img921/8039/pgf2sO.png
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6