PC Hocası Forum

Tam Versiyon: Sistem yeterlimi rust için
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
sistemim yeterlimidir rust için alacağımda [Resim: kvmRl9.png]
[/url][Resim: 3oQJQp.png][url=http://hizliresim.com/3oQJQp]
Minimum sistem gereksimini karşılıyor fakat önerilende 8gb ram var oyunda iyi bir deneyim yasamak istiyorsan 4gb daha ram takman gerekiyor

(26/07/2016, Saat: 10:42)InFlames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Minimum sistem gereksimini karşılıyor fakat önerilende 8gb ram var oyunda iyi bir deneyim yasamak istiyorsan 4gb daha ram takman gerekiyor

Hatta senin ram inin 16 gb olması gerekiyor
ram takdırcam mesela şuan 4 gbb ram var yanına 4 gb ram daha koyabilirmiyiz yoksa onu cıkarıp 8gb ram mı takmamız lazım
(26/07/2016, Saat: 10:50)Eren İnce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ram takdırcam mesela şuan 4 gbb ram var yanına 4 gb ram daha koyabilirmiyiz yoksa onu cıkarıp 8gb ram mı takmamız lazım

Takarsın büyük ihtimal senin ram takma girişim kac adet olduğunu bilmiyorum mesela benim 4 tane ram takma alanım var
(26/07/2016, Saat: 10:54)InFlames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26/07/2016, Saat: 10:50)Eren İnce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ram takdırcam mesela şuan 4 gbb ram var yanına 4 gb ram daha koyabilirmiyiz yoksa onu cıkarıp 8gb ram mı takmamız lazım

Takarsın büyük ihtimal senin ram takma girişim kac adet olduğunu bilmiyorum mesela benim 4 tane ram takma alanım var

Birde işletim sistemi uymaz işletim sistemin Windows 10 olması lazım dediğine göre
w10 olması neden gerekiyor arkadaşda 16 gb var işletimi w7

expert

4 gb ram üstü için Windows 64 bit yüklemeniz yeterli
Anakartiniz da en 2 slot vardır 4+4 takabilir veya 8+4 veya 8+8 de yapabilirsiniz dikkat etmeniz gereken ram frekans hızlarının aynı olmasi ve cl 11 se diğer ram de cl 11 olmasi gerekir normal çalışmada sıkıntı vermez fakat oc yapınca mavi ekrana düşer
konu kilit
istek üzerine konu kilitlenmiştir.