PC Hocası Forum

Tam Versiyon: bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nedi çok acil
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
rx 590 alınabilir. Ancak rx 580 den yüzde 10 bile daha güçlü değil. Bir de watt tüketimi iyice artmış. 215 watt.  
 Bence aradaki 200 TL farkı SSD ye ver. Daha iyi olur. Smile 145 tl hatta.

[Resim: 7bad9e03de.png]

 Ramleri ucuz diye 3000 seçtim. 2666 olanı daha pahalı.
 Bi sorun olmaz. 2666 hızında çalışırlar.

https://www.sinerji.gen.tr/adata-120gb-s...-pmu416695
(30/11/2018, Saat: 23:48)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]rx 590 alınabilir. Ancak rx 580 den yüzde 10 bile daha güçlü değil. Bir de watt tüketimi iyice artmış. 215 watt.  
 Bence aradaki 200 TL farkı SSD ye ver. Daha iyi olur. Smile 145 tl hatta.

[Resim: 7bad9e03de.png]

 Ramleri ucuz diye 3000 seçtim. 2666 olanı daha pahalı.
 Bi sorun olmaz. 2666 hızında çalışırlar.

https://www.sinerji.gen.tr/adata-120gb-s...-pmu416695
güç tüketimi artmış bu benim alacagım psu yetmez mi yani 590 almak daha iyi olmaz mı birde ssd yerine ozaman istediğim kasayı alsam çok istiyorumda :Big Grin ama nedese 590 olur dersen almak daha mantıklı olmaz mı yinee de

(01/12/2018, Saat: 00:01)Mustafa Krtaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30/11/2018, Saat: 23:48)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]rx 590 alınabilir. Ancak rx 580 den yüzde 10 bile daha güçlü değil. Bir de watt tüketimi iyice artmış. 215 watt.  
 Bence aradaki 200 TL farkı SSD ye ver. Daha iyi olur. Smile 145 tl hatta.

[Resim: 7bad9e03de.png]

 Ramleri ucuz diye 3000 seçtim. 2666 olanı daha pahalı.
 Bi sorun olmaz. 2666 hızında çalışırlar.

https://www.sinerji.gen.tr/adata-120gb-s...-pmu416695
güç tüketimi artmış bu benim alacagım psu yetmez mi yani 590 almak daha iyi olmaz mı birde ssd yerine ozaman istediğim kasayı alsam çok istiyorumda :Big Grin ama nedese 590 olur dersen almak daha mantıklı olmaz mı yinee de
eğer 590 almıcaksam istediğim kasayı alcam o yüzden 590 psu yeterse alayım diyorum
Powerin 590 ' a da yeter.

 Yani o ilk yazdığın kasa içinde ukde kalcaksa, 580 i al geç. Yok ,kasa çok önemli değil,olmuşken 590 olsun dersen ,590 ı al.
 Demek istediğim artık ,tercihlerin  ,o kadar çıkmazda değil. Bunlar kolay seçenekler. Gönlünden nasıl geçiyorsa onu yapabilirsin. Performans ,şu bu olarak çok derin mevzu değiller. Smile
(01/12/2018, Saat: 00:11)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Powerin 590 ' a da yeter.

 Yani o ilk yazdığın kasa içinde ukde kalcaksa, 580 i al geç. Yok ,kasa çok önemli değil,olmuşken 590 olsun dersen ,590 ı al.
 Demek istediğim artık ,tercihlerin  ,o kadar çıkmazda değil. Bunlar kolay seçenekler. Gönlünden nasıl geçiyorsa onu yapabilirsin. Performans ,şu bu olarak çok derin mevzu değiller. Smile

ozaman ben direk 590 direk alıyorum psuda yetiyorsa maksat ilerde güçlü bir işlemci takınca daha iyi performans almak pc aldıgımda inş sıkıntı çıkmaz darbogaz vs sana güvenip alıyorum birde sinerjiden alışveriş yaptınmı tek çekim ile alcam da sorun çıkmaz demi bilgin varmı
sinerji den alışveriş yaptım. Aslında ,30 tl montaj ücreti vereceksin. Bunu sipariş aşamasında belirtiyorsun. Kasanı toplayıp,test ederek yolluyorlar. Bu şekil al. Bi parçada sorun falan olabilir,elektronik eşya sonuçta,garanti olsun. Çalışır vaziyette al yani.
sinerji güvenilir bir firma bir ara kendi portalımın sponsoruydu güvenebilirsiniz
(01/12/2018, Saat: 00:25)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sinerji den alışveriş yaptım. Aslında ,30 tl montaj ücreti vereceksin. Bunu sipariş aşamasında belirtiyorsun. Kasanı toplayıp,test ederek yolluyorlar. Bu şekil al. Bi parçada sorun falan olabilir,elektronik eşya sonuçta,garanti olsun. Çalışır vaziyette al yani.

oyun testleri yapıyorlarmı birde win 10 yüklüyorlar mı
Bak ,açıklamaların olduğu link burada. İşletim sistemi yüklenmez.
https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-hi...i-pmu65886
(01/12/2018, Saat: 00:30)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bak ,açıklamaların olduğu link burada. İşletim sistemi yüklenmez.
https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-hi...i-pmu65886

hocam işletim sistemi yüklenmiyorsa kendim mi yükliyecem anakart bios falan sorun çıkarmasın anlamıyorum ya birde benim monitör 1440-900 darbogaz yaparmı farklı konuda yapar diyenler var napmak lazım şu sistem toplamak ne zor bişe ya  Angry Angry Angry
(01/12/2018, Saat: 00:36)Mustafa Krtaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01/12/2018, Saat: 00:30)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bak ,açıklamaların olduğu link burada. İşletim sistemi yüklenmez.
https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-hi...i-pmu65886

hocam işletim sistemi yüklenmiyorsa kendim mi yükliyecem anakart bios falan sorun çıkarmasın anlamıyorum ya birde benim monitör 1440-900 darbogaz yaparmı farklı konuda yapar diyenler var napmak lazım şu sistem toplamak ne zor bişe ya  Angry Angry Angry
Monitörün ile ilgili bi sorun yok. Çalışır.
Pc toplamak biraz konuya yabancı oldunmu zor iştir. Ama yapacak bi şey yok.
 Pc çalışır durumda olduktan sonra windows yüklenir,bi sorun olmaz.
Sayfalar: 1 2 3 4