PC Hocası Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: bu anakart hakkında bilgi verirmisiniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar merhaba bir arkadaşım soruyor da ryzen2600 gtx 1060 ile kullanacakmış bu anakart ve ilerde yeni ryzen işlemciler falan takılırmı sıkıntı çıkarmı bütçe buna uyuyor fazlası yok

MSI B450M PRO-M2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (A-XMP OC MODE) VGA DVI HDMI Anakar

da335b2f08.png
Hayır ,bu anakartın yerine 60 tl daha bi yerlerden bulup,şunu alsın.

 Güç devreleri bileşenleri olarak arlarında ,fark var.Gaming plus un güç devreleri üst seviyede. İlerde sağlam bi işlemci alırsa,bu güç devreleri ona lazım olacak.
 
 Ayrıca  pro da ,güç devrelerinde soğutucu bile yok. Bu bile dezavantaj.


https://www.sinerji.gen.tr/msi-b450m-gam...-pmu416173
(11/12/2018, Saat: 18:31)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayır ,bu anakartın yerine 60 tl daha bi yerlerden bulup,şunu alsın.

 Güç devreleri bileşenleri olarak arlarında çok fark var.Gaming plus un güç devreleri üst seviyede. İlerde sağlam bi işlemci alırsa,bu güç devreleri ona lazım olacak.
 
 Ayrıca  pro da ,güç devrelerinde soğutucu bile yok. Bu bile dezavantaj.


https://www.sinerji.gen.tr/msi-b450m-gam...-pmu416173

kanka itopya dan alacakmış orda sistem upgrade edecekmiş orda baya pahalıymış bütceye bu uyuyor muş aynı ftaya önersen bi anakart
pro fiatında, başka alabileceği bi kart göremedim,orada..
(11/12/2018, Saat: 18:53)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pro fiatında, başka alabileceği bi kart göremedim,orada..

sorun çıkarır mı acaba
Sorun çıkartma olayı kesin olur diye bi şey söylenmez ,tabi ki.

Buradaki olay,almışken güç devreleri, güçlü bi anakart alma. Anakartlarda güç devreleri çok önemli çünkü. AnakArtın kalbi adeta.
Üst seviye işlemcilerde,overclock olayında, ön planda.
Bazen,işlemciler yeterli beslenemediği için turbo core hızlarına bile eksik çıkabiliyorlar.Mosfetlerin aşırı ısınması da iyi bi olay değil. Soğutulması lazım.

Ha,2600X i overclocksuz kullanacağınızı düşünerek,alın derim,bütçe madem çıkışmıyor.
peki bu senin önerdiğini alırsa ve 550+80 psu olurmu ekran kartı benim kinden alacakmış rx580 8gb
550 watt , RX 580 İçin tam sınırda. İdare eder ,yani.
Alacağı power hem marka olsun,hemde bi kaç seçenek varsa, 12 volt çıkışı,amper olarak en fazla olanını tercih etsin.
(11/12/2018, Saat: 19:49)met 61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]550 watt , RX 580 İçin tam sınırda. İdare eder ,yani.
Alacağı power hem marka  olsun,hemde bi kaç seçenek varsa, 12 volt çıkışı,amper olarak  en fazla olanını tercih etsin.

corsair markası 550+80
Corsair in 12 volt çıkışı ,500 küsur watt. Olur.
Sayfalar: 1 2