Son aktivite

• V
    Vorcha , Öneri Mouse başlıklı konuya cevap yazdı.
    bunlara 3 3.5 vermek yerine darmoshark almak çok daha mantıklı bence
  • GNU
    GNU , Öneri Mouse başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.epey.com/klavye-mouse/hyperx-pulsefire-haste-2-wireless.html...
  • GNU
    pilli çok kullanmak istemiyorum ama önerin için teşekkür ederim
  • GNU
    GNU , Soru 30K Bütçe İçin 2.El Sistem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    iyi noktayı yakaladın. bu fiyat kategorisi cihazdan 2nci elde psu kalitesi beklemek biraz güç. bi çoklarının son düşüneceği şey psu ama...
  • V
    Vorcha , Ram Mhz başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam kasadan anlıyorsan son konuma yardımcı olabilirmisin ona göre sipariş vereceğimde
  • yunusx36
    yunusx36 , Ram Mhz başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yok o ram in OC ile 3600MHZ olacağı anlamına geliyor
  • V
    teşekkür ederim bi bakayım
  • V
    veyselatmaca , Yardım Yeni Bilgisayar Donma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şuan 1 gün bekleyeceğim sanırım başka birşey gelmiyor aklıma tüketici hakem heyetine başvuru yaptım aklıma gelen bir kaç şikayet yerine...
  • M
    Mek45 , Öneri Mouse başlıklı konuya cevap yazdı.
    teşekkür ederim bi bakayım
  • Guts58263
    Guts58263 , Ram Mhz başlıklı konuya cevap yazdı.
    baktım ama anakart oc oldugunda 3600 e cıkıyor dıyor dogrumu ? o yuzden sordum anakartıma oc yapılmadı ve 3600 un yanında oc yazıyor
  • V
    Vorcha , Öneri Mouse başlıklı konuya cevap yazdı.
    biriktirip darmoshark m3 v2 al ben öyle yapacağım kroniksiz mis gibi mouse kutusuda dop dolu
  • M
    Mek45 , Öneri Mouse başlıklı konuya cevap yazdı.
    pilli çok kullanmak istemiyorum ama önerin için teşekkür ederim
  • M
    Mek45 , Sorum Var Hocam! forumunda Öneri Oyuncu Koltuğu başlıklı bir konu başlattı.
    zio mu hawk mı xprime mı iyi sizce 10k bandında hangi oyuncu koltuğunu önerirsiniz
  • V
    Vorcha , Kasa forumunda Soru Kasam Destekliyormu başlıklı bir konu başlattı.
    Ekran kartını dik bir şekilde takmak istiyorum yani fanları dışarı bakıcak şekilde bunun içinde aparat gerekiyormuş aparatı alıcam ama...
    • 17681401042942454484644382781524.jpg
  • Satriani
    Satriani , Yardım Yeni Bilgisayar Donma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Maalesef, teknoloji işinde sıfır da olsa risk her zaman var. O yüzden hep büyük ve kurumsal firmaların tercih edilmesi gerektiğini...
Geri