Son aktivite

• I
    ibrahimd , Yardım İşlemciye Tavsiyesine İhtiyacım Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    Anakartım MSİ A520M-A Pro PSU yanlış hatırlamıyorsam FSP 800w idi
  • B
    Kırmızı ünlemlere bakın en ciddi olanlarıdır. Kırmızı olmuyorsa sarılara da bakın. Özellikle bilgisayarı açtığınız ve donma olduğu...
  • Yusufms
    Yusufms , Yardım Ethernet Kablosu Çekmek? başlıklı konuya cevap yazdı.
    tesisat içinden götüremem büyük ihtimalle modem tesisatın tersinde kalıyor. tp linkin priz şeyi var ama interneti tam vermiyor 200...
  • GNU
    GNU , Öneri Linux Için Uefi Mod başlıklı konuya cevap yazdı.
    dual boot yaptığım sistemlerde ayarı "other os" olarak bırakıyordum ne windowsta ne linuxta sorun yaşamıyordum. ama o denemeleri...
  • GNU
    GNU , Yardım Düşük Sistem Performansı. başlıklı konuya cevap yazdı.
    sadece oyunu b580'in daha seveceği bir hale getirmek için çok basit bir ayar yaptım. detay çözünürlük değiştirmedim. bu ayarın nvidia ve...
    • 1769400173410.png
    • 1769400345569.png
  • GNU
    test için şunu kullandım. mümkünse kendi cs2 nize yükleyin aynı testi tamamlayın. yükledikten sonra aynı harita açar gibi yapılıyor...
  • galip
    galip , Öneri Linux Için Uefi Mod başlıklı konuya cevap yazdı.
    ikiside açılabiliyor aradığım şey uefi modun açık kalması ve her iki sistemede uefi olarak giriş yapmak windows uefi mod sıkıntı...
  • GNU
    arkadaşlar temel olarak konfigirasyonum: windows 11,i5-13600k işlemci, ddr4 3200 2x16 ram, z690 anakart, intel arc b580 gpu. arc b580...
  • D
    diplomasızhoca , Öneri Tablet Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    size göre 15k ucuzdur bize göre pahalıdır bir başkasına göre 10k ucuzken size pahalı gelebilir bir üst limit söyleyin illaki o limite...
  • GNU
    bu arada bunu kullanıyorum çok memnunum. gayet yeterli soğutma sağlıyor bonus çok sessiz. yapı itibariylede ramlerle çakışma sıkıntısıda...
    • 1769388458071.png
    • 1769388494995.png
  • GNU
    GNU , Öneri Linux Için Uefi Mod başlıklı konuya cevap yazdı.
    anladım. biostan ayarı "other os" olarak seçtiğinde hem istediğinde windows hem de nobara açılabilir olmuyor mu ? biri için biostan...
  • GNU
    kendi sistemimde cs2 bazı koşullarda deniyeceğim ama öncesinde şunu bir dener misin ? modem/router'ın wifisini geçici olarak kapatıp...
  • GNU
    GNU , Yardım İşlemciye Tavsiyesine İhtiyacım Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    cs2 yanlış bilmiyorsam native (doğal) linux portuna sahip. linuxta %1 lik dip fps kısmına dikkat edilebilir.
  • GNU
    GNU , Yardım İşlemciye Tavsiyesine İhtiyacım Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    anakart am4 ama nedir ? bu bilgi önemli çünkü 5800x 5800x3d olsun 5900x yüksek tdp li ve anakartın vrm mosfetine yüklenebilen...
  • GNU
    şu koşullarda 3 derece fark yapıyor. kullanacağın işlemci ve kondisyona göre işler değişebilir. asıl farkı sessiz çalışmada yapıyor:
    • 1769382280202.png
    • 1769382207606.png
    • 1769382202829.png
    • 1769382174621.png
Geri