Son aktivite

• mustpre
    Hem oyun hem youtube içerik üreticiliği hem yapay zeka kullanımı için masaüstü kasa toplamak istiyorum. Oyun kısmında hem fps hem AAA...
  • omerlutfiulker
    omerlutfiulker , Yardım . başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-9-9950x-on-alti-cekirdek-4-3-ghz-fiyati,680082588.html...
  • diplomasızhoca
    diplomasızhoca , Sizce Almaya Değer Mi ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    amd kullanmama sebebiniz nedir
  • omerlutfiulker
    omerlutfiulker , Yardım . başlıklı konuya cevap yazdı.
    sahsen ben bu tar kullanımda x3d ıslemcı yerıne duz işlemci almayı önerıyırum . x3d lerın farkı fhd oyunlarda öne cıkıyor
  • GNU
    GNU , Rust Kasma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    ödüllü bitdefender bile onda virüs bulmuyor ama başka (defender gibi) uygulamalar belki hatalı alarm verebilir. driver max'ı geçelim...
  • U
    uyl0 , 20K Bütce Monitör başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqm5a-27-0-3-ms-2k-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1024047847.html
  • filmlerinizinden
    fiyat güzel alınır lakin ben 5060 lı sistemde 32 gb ram derdine düşeceğime satarım ekran kartımı gider 9060xt 16 gb alırım daha...
  • filmlerinizinden
    filmlerinizinden , Sizce Almaya Değer Mi ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    amd kullanmam hocam ben alırsam da 5070 alırım zaten 5060 satıp =)
  • T
    toprak232 , Rust Kasma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    ilk 2 dosyayı yaptım ama drivermaxda virüs var tarattım o yüzden onu yapmadım diğer xmp ayarları acıktı resizable bar açıkmış başka napayım
  • diplomasızhoca
    diplomasızhoca , Sizce Almaya Değer Mi ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    fiyat güzel alınır lakin ben 5060 lı sistemde 32 gb ram derdine düşeceğime satarım ekran kartımı gider 9060xt 16 gb alırım daha...
  • E
    endragon12 , Hatalar forumunda İntel Stok Fan Çıkmıyor başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba işlemci i3 12100F 12. Nesil kullanıyorum işlemci stok fanının temizliğini yapıcaktım ama stok fan vidalarını sökmeme rağmen...
  • filmlerinizinden
    filmlerinizinden , RAM forumunda Sizce Almaya Değer Mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram Sıfır kapalı kutu 15.000TL satıyor daha pazarlık...
  • S
    SeaMare , Sistem Toplama Tavsiyeleri forumunda Yardım . başlıklı bir konu başlattı.
    Hem oyun hem youtube içerik üreticiliği hem yapay zeka kullanımı için masaüstü kasa toplamak istiyorum. Oyun kısmında hem fps hem AAA...
  • Syngenta
    Syngenta , Samsung 990Pro 4Tb başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tamamdır hocam Teşekkürler hocam. Ben o zaman alt slota 4TB ssd takıp dosyaları aktarayım sonra yer değiştireyim. Üstteki bloğun...
  • GNU
    GNU , Rust Kasma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    dediğim ilk 3 maddeyi uygula bir dene istersen. şimdi biraz işim çıktı. dönüşte daha ayrıntılı ilgilenebilirim.
Geri