Son aktivite

• K
    Kaan63 , Soru RTX 5080 Ekran Kartı Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam peşin fiyatına alacaksanız incehesap gaming gecelerini takip etmenizi öneririrm en az 5-10k kârınız olabilir, bence gaming trio...
  • K
    KOCAEFE , Soru Ram Yamukmu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tamam, şartsız iade süresi 14 gün. Eğer arızalı olursa da ilk 6 ay içerisinde kusurlu ürün olmasından ötürü tüketici kanuna göre ve...
  • B
    braveheartno , Soru Ram Yamukmu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sistemi yeniliyorum maalesef anakartim ve işlemcim daha gelmedi
  • K
    KOCAEFE , Soru RTX 5080 Ekran Kartı Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Olaya bakın. Sipariş ettiğim ürün stoklarında kalmamış. Ufak bir fark ödedim ve siyah modelini gönderecekler. Neyse ki gönderecekler...
    • 1770192503154.png
    • 1770192609499.png
  • K
    Arızası mı var? Çalışmıyor mu? Takıp denediniz mi? Sisteme takıp deneyin ve sonra CPU Z üzerinden RAM sekmesinden ekran görüntüsünü...
  • T
    thyk3 , Sorum Var Hocam! forumunda Soru Ekran Kartı Önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    Kasadaki bileşenler : işlemci - AMD Ryzen 9 9900X anakart - MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E ram - corsair vengeance 16gb bu bileşenlerle...
  • B
    İade,değişim yapmama gerek yok yani
  • K
    Soğutucu blok ile RAM'in üzerindeki çipler arasında ısıyı ileten bir materyal. Aşağıya resim ekledim. Bu tip bir malzeme.
    • 1770190898494.png
  • K
    https://www.vatanbilgisayar.com/nvidia-ekran-kartlari/?opf=p43640/ Asus 5080 kartlar modeline göre değişmekle birlikte 20-30 bin civarı...
  • B
    Pek anlamam bu işlerden termal ped dediginiz mavi olan şey degilmi?
  • K
    İçinde yamuk görünen şey termal pad ise sıkıntı olmaz. RAM düzgün, soğutucu blok düzgün.
  • K
    KOCAEFE , Soru 5070Ti Fiyatına Değer Mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bazı ekran kartları zam yemeye başlamış. 5070 Ti de bundan etkilenebilir. Almayı düşünüyorsanız düşünmeyi bırakıp hemen almaya bakın...
  • K
    https://www.amazon.com.tr/GALAX-GeForce-Gamer-1-Click-White/dp/B0FCMQ9YFL/ peşin fiyatına 9 taksit var şu an mantıklı bir seçenek ex...
  • K
    Neyse İnventus üzerinden MSI RTX 5080 Gaming Trio White modelini sipariş ettim. Nakitim vardı başka şey için, onunla aldım. Kredi...
    • 1770189288751.png
  • B
    braveheartno , Sorum Var Hocam! forumunda Soru Ram Yamukmu? başlıklı bir konu başlattı.
    Yeni aldıgım ramin arasındaki o mavi yer yamuk normalmi daha yeni aldım kutusunu bile yeni açtım.
    • IMG_D451CFF4-A731-4DBF-8B65-A9A34FC334B5.jpeg
Geri