Son aktivite

• O
    ozkoo , Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    anladım hocam çok teşekkür ederim buna bakayım ben
  • K
    KOCAEFE , İşlemci Soğutucu Tercihi başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/566421/thermalright-assassin-king-120-mini-white-argb-v3-tl-d12w-s-v3-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-...
  • Aybek
    Aybek , Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Göz gelişimi ve kafa/baş yapısı gibi fiziksel faktörler ile ilgili nedenlerden önermiyorlar. Birçok başlık çocuk yüz ölçülerine göre...
  • K
    KOCAEFE , Ekran Kartı Pci Veri Yolu Bilgi başlıklı konuya cevap yazdı.
    1080P için şu an büyük probleminiz işlemcinin kendisi olacak. Bu da ekran kartını şimdilik %100 kullanamayacağınız oyunlar olacak...
  • E
    emreydzz , Donanım Sorunları forumunda Psu Öneri başlıklı bir konu başlattı.
    CPU: AMD Ryzen 5 5600X Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 RAM: 16 GB (2×8) 3200 MHz Corsair Vengeance Depolama...
  • GNU
    GNU , Ekran Kartı Pci Veri Yolu Bilgi başlıklı konuya cevap yazdı.
    işlemciniz pciex 4.0 x16 harici gpu çıkışı destekliyor ama b450 anakartınız bunu pciex 3.0 x16'ya düşürüyor. alacağınız ekran kartı...
    • 1770322549703.png
  • K
    KOCAEFE , Ekran Kartı Pci Veri Yolu Bilgi başlıklı konuya cevap yazdı.
    X8 X16 olayı tamamen anakarta bağlı olur. Ekran kartı belirlemez anakartın veriyolunu. Reddit'te yazanı yanlış anlamış olabilirsiniz...
  • O
    ozkoo , Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Öneriniz var mı peki hocam Bu arada 13 yaş altı önermeme sebepleri neler acaba
  • Emir165
    Emir165 , Hava Soğutma forumunda İşlemci Soğutucu Tercihi başlıklı bir konu başlattı.
    Ocypus Gamma A40 bu hava soğutucuytu almayı düşünüyorum ryzen 7 3800x i soğutabilir mi?
  • GNU
    GNU , Soru 5070Ti Fiyatına Değer Mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    o soğutma ile 14600k da tam sonucu kestiremiyorum. 360mm olsaydı daha garanti olurdu ama denenebilir. 14600k alacaksan 500 tl gibi bir...
  • U
    uyl0 , Öneri Cs2 Amaçli Moni̇tör Öneri̇si̇ başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259qns-24-5-0-3-ms-full-hd-g-sync-freesync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html
  • Aybek
    Aybek , Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Standalone vrları 13 yaş altı için çoğu üretici önermiyor diye biliyorum. İçine telefon takılanlara yönelmeniz gerekecek o durumda da..
  • M
    MertcanPO , Soru 5070Ti Fiyatına Değer Mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam 240mm sıvı soğutma var corsair ama modelini bilmiyorum sağlam bi model diye biliyorum sadece 2x8 3600 ram var ama 3200...
  • GNU
    GNU , Soru 5070Ti Fiyatına Değer Mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    14600k ısınan bir işlemci. iyi soğutma gerektirir. anakartın z690 yada z790 değilse pek overclockta yapamassın performans kaybı olmadan...
  • O
    ozkoo , Sorum Var Hocam! forumunda Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar merhaba yapacağım bi çalışma için sanal gerçeklik gözlüğü almam gerekiyor fakat hiç anladığım bi konu değil arkadaşımla...
Geri