Son aktivite

• Geologist
    Kesinlikle 2K geçmeye değer. O görüntü kalitesini bir kez görünce düşük FPS'e bile razı geliyor insan.
  • E
    Emree , Öneri Modem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    modem lazım bana fiber internet gelecek baglayacagım modeme kullanacagım telekomların verdiklerini begenmiyorum.
  • galip
    galip , Öneri Modem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    arkadaşım router mi lazım modem mi ? bu ismi geçen cihazlar Rauter
  • yunusx36
    yunusx36 , Öneri Modem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu bütçede Wifi 7 alabileceğin iyi cihazlardan biri. Buna da bakabilirsin OpenWrt kurarak kullanabileceğin bir cihaz. Xiaomi AX3000T Router
  • galip
    bu modem değil router eğer fiber bağlanacaksa internet işini görür ama adsl olacaksa işine yaramaz
  • E
    bana bu fiyatlarda guzel bir modem lazım attıgım tp link olmazmı? sizin attıgınız wifi 7 tplink biraz sorunlu gibi yazıyordu internette
  • S
    shedder55 , Kulaklık / Hoparlör forumunda Yardım 7000 TL Bütçe Kulaklık Önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    Kablosuz olması en önemli etken Şuanda razer blackshark V2x kullanıyorum çok memnunum fakat kablolu olması çok boğuyor rahat edemiyorum...
  • E
    şuanki modemim de 1000mbps lan port cıkısı var ama ustunde fiber icin giris varmı bilmiyorum DSL-AC68U modeli asusun 1774729243...
  • galip
    hatta bana operatör lazım alanya için
  • E
    he yok superonlineın o bilgilerine ben erisim saglıyorum
  • galip
    daha önce tenda aldım memnun kalmadım benki bu model iyidir keenetic kullanıyorum 1774729076 superonline kullanıcı adını ve şifresinin...
  • E
    gercekten boyle bir durumvarsa cok sacma ben bu giris seviyesi modemleri kullanmak istemiyorum DSL-AC68U modem var bende ısınma problemi...
  • galip
    bunlara birisinin dur demesi gerek artık minimum hizmet maximum fiyat
  • yunusx36
    yunusx36 , Öneri Modem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    TP-Link Archer BE230 1774728876 Bütçe yeterse Tenda TE6L Pro
  • galip
    superonline kendi modemini zorunlu kullandıttırıyor millenicom 7 8 yıl önce kullanıyordum şu an durum ne bilmiyorum türknet sözde...
Geri