Son aktivite

• Muamma61
    Muamma61 , Yeni Ürün başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aslında var da ayarları karışık, bazı aldığım kişilere uzak masaüstünden bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında bir de bir müşterimden...
  • F
    furkistayn5531 , Yeni Ürün başlıklı konuya cevap yazdı.
    Reis 7 bin kadar çıksam ne var kablosuz ilgin için sagolasın
  • Muamma61
    g733 kesinlikle önermiyorum zaten teklif de bile bulunmadım :)). Sana yazdıklarım deneyim tecrübeye dayalı ürünlerdir. Çünkü birisine...
  • Muamma61
    Muamma61 , Soru Msi Mag A13 360 Yeterli̇ Mi̇? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sevgili kardeşim; Tabi ki yeterli olacaktır ama ileriye dönük değil. Argb olsun yada olmasın, çoğu müşterimde kullandığım ve şu an pompa...
  • F
    Kablosuz ariyom reis mutfak gidip çay almak istiyorum aslında cloud 3 S sevdim nova5 sevdim ama 2 side sıkıntı yaptı ya reis 1776466978...
  • Smyrneos
    Gayet yeterli olur, 4500 tl gibi lian li denk gelirse onu da alabilirsin.
  • Smyrneos
    Smyrneos , Soru Msi Mag A13 360 Yeterli̇ Mi̇? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu model yeterli olur ancak zamanla ortaya çıkan pompa sesi şikayetleri çok fazla, çıkmayan da var tabii. Alternatif olarak...
  • Muamma61
    kablolu ama kaliteli ister misin?
  • Smyrneos
    Smyrneos , Telefon Önerisi Lazım (Sıfır) başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yaklaşık 1 yıldır Motorola Moto G57 Power ve Motorola Moto G86 Power cihazlarını (birini yedek cihaz diğerini iş yeri telefonu olarak)...
  • rootyshaco
    rootyshaco , Soru 5070 Gamegaraj Sistem Nasıl başlıklı konuya cevap yazdı.
    Saolun hocam araştırmaya devam edeceğim 2. Elden
  • F
    Max bütce 5 reis durumum yok havit çok güzel şekil yapmış hyperx cloud 3 S aldim sesi yok ne yaptiysam ses alamadım nova5 kablosuz aldım...
  • Muamma61
    Muamma61 , Soru 5070 Gamegaraj Sistem Nasıl başlıklı konuya cevap yazdı.
    Anladım güzel insan. İkinci el kategorisine o zaman bakabilirsin. Grafik kartını sıfır alıp diğer sistemi ikinci elden alsan senin daha...
  • Muamma61
    Hawk son zamanlarda çok güzel işler yaptı. Fakat herkesin kendine göre kulaklık markası vs vardır. Bu markadan hiç bir müşterime...
  • G
    Soğutucu ile beraber kalitesiz bir macun gönderiliyorsa bu yüzden yapabilir. Mandallı yapı yüzünden düzgün bir temas sağlayamamış da...
  • rootyshaco
    rootyshaco , Soru 5070 Gamegaraj Sistem Nasıl başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dusunceniz icin saolun hocam bende uzun ömürlü olsun istiyorum şuanki sistemimi topladığımdada sisteme en uygun ömürlük şeyler seçtim...
Geri