Son aktivite

• A
    Bundan birkaç ay öncesine kadar böyle bir sorun yaşamıyordum. Sistemimde AMD RX 7600 OC ekran kartı ve Ryzen 5 5600 işlemci bulunuyor...
  • Lownp
    bu monitör alınırmı çok kafam karıştı birsürü model panel yapısı falan derken çok fazla seçenek çıktı karşıma sizce ne yapmalıyım ne...
  • Ömer Faruk Arslan
    Ömer Faruk Arslan , PC Oyunları forumunda The Last Of Us Sürekli̇ Oyundan Atiyor başlıklı bir konu başlattı.
    the last of us oynuyorum fakat nedendir bilmem bilgisayarım oyunu kaldırabilecek güçte iken ikide bir oyunda atılma sorunu yaşıyorum...
  • R
    rebif , Soru Işlemci Ve Anakart başlıklı konuya cevap yazdı.
    HOCAM Ben evini arabanı sat benim dediğim sistemi al demiyorum bu arkadaşta 1650 var değil mi var misal benim dediğim 7500f li...
  • K
    KOCAEFE , Soru Işlemci Ve Anakart başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu önerilere bir de ekran kartı tavsiyesi vermelisin. O geliştirmeye ayak uyduracak ekran kartı olmazsa fazladan masraf olur. Konu...
  • R
    rebif , Sorum Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    5060 ti bir sisteme o fiyatı vermem açıkcası ikincisi o sistemdeki işlemci için sıvı soğutma gereksiz sistemdeki anakart kullanılmaz...
  • F
    Furkan_0218 , Sorum Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    İşte 68k geliyor almayı düşünüyorum şu an bilgi topluyorum kasasını ve ssd değiştik kule tipi yerine sıvı soğutma attım
  • R
    aldınız mı bu sistemi ne kadara maloldu ben sizin dediğiniz güncellemelerden en ucuzunu yaptım şimdi sisteme ssd gen4 çektim dediniz...
  • M
    Merhabalar ben yeni bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını yeni almak istemedim şuan için elimdeki var olanı kullanacağım ama...
  • F
    Furkan_0218 , Sorum Var başlıklı konuya cevap yazdı.
    1784409751 Hocam hani özellik bakımından nasıl ssd gen4 çektim sıvı soğutmaya geçtim kule tipinden 650w 750w çektim
  • R
    rebif , Soru Işlemci Ve Anakart başlıklı konuya cevap yazdı.
    şimdi her ne kadar güncel am5 sistem önersek te ayrıntıda elinizde ddr4 ram var bu yüzden mantıklı olmayabilir ddr5 ram pahalılığından...
  • R
    hazır sistemlerin görsellerinde bazen sistem için oluşturulan özel bir görsel değil de kasanın perakende ilan görseli...
  • A
    Agony13 , 1.5-2K Kulaklık Tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    reis bu baya güzel gibi duruyor bazı forumlarda cs valo gibi oyunlarda yakımndaki sesleri falan tam vermediğini söylemişler öyle bir...
  • Ş
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q5r-23-8-0-3-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1173810664.html
  • U
    uyl0 , Fiyat Performans Mekanik Klavye Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-tuf-k3-aura-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,859527726.html
Geri