Yeni profil mesajları

Sistem toplarken Efe hocam sağolsun sürekli olarak yardımcı oldu ilgi ve destek gösterdi. Bir beklentisi olmadan her sorduğum soruya her aklımda kalan soru işaretine cevap verdi. Ayrıca bir çok tavsiyede bulundu ve kendisine teşekkür ediyorum. Mükemmel insan..
beyler bende 2 3 saniye valoda frezzlenme oluyor sistem şu amd ryzen 5 7600_6 ekran kartnı rtx 5070 var ramde 16 2 aydır bir sıkıntı yoktu şimdi 2 3 saniye donma yaşanıyor
Hocam laptoptan memnunmusunuz bir problem oldumu , oyun performansı nasıl ?
Selamlar nasılsın
K
kingdaina
Selamlar, teşekkür ederim. Özel mesaj atmak istediysen burası orası değil. PM atarak yazabilirsin.
Efe Hocamla 2 , 3 günlük bir monitör muhabbetimiz oldu gerçekten kendisi çok bilgili ve yardımsever biri desteği için çok teşekkür ederim.. 🙏
Bu monitörlerden hangisi almam daha mantıklı, siz de önerebilirsiniz
Bütçe(10k ve altı)
Hocam son konuma yorum yapma şansın varmı iptal edeyim sistemi olmadı gelmeden
Boozew
Boozew
Merhaba öncelikle bahsettiğiniz tarzdaki sistem için tam bilgim olmadığından yanlış yönlendirmek istemem. Sadece 6400 şart diye bir şeyin olmadığını düşündüğümü belirtmek isterim.
H
Hasan06
Teşekkür ederim çok kuşku oluştu içimde iptal talebi verdim
  • Beğen
Reactions: bekogluaydin
Cabir72
Cabir72
ama maalesef TR'de stokta yok bende baktmıştım bunlara...
bekogluaydin
bekogluaydin
Halen bakıyorum evet teşekkür ederim bakacağım önerilerinize. Bu arada maalesef yurtdışında tanıdığım yok.
Aybek
Aybek
exvega markanın var burada ama tuzlu yine
SİSTEM BİLGİSİ:
KASA: Corsair 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası
PSU: Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply
ANAKART: MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
RAM: Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36 Amd Expo Dual Kit RAM-CMH32GX5M2E6000Z36
EKRAN KARTI: SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekird
selamlar burdan daha etkili olacak sanırsam
Ryzen 7 7700 işlemci r5 7500f değil r7 7700
Thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
Asus b650m-r anakart
kioxia 1 tb pro modeli yani dram li grupta attığım sistemdeki ssd den daha kaliteli ssd li
sapphire pulse 9070xt ekran kartlı
D
diplomasızhoca
Bu tarz bir sistemi tek tek araştırdım

hem işlemci hem ekran kartı kanadında çok daha iyi tercihler
BU SİSTEM TOPLAMDA BU GECE ALIRSAN
58.269 TL

Sistemdeki
işlemcinin anakartın ekran kartının çok daha iyi olduğunu
ramin tek 16 değil 2x16 olduğunu hatırlatayım
D
diplomasızhoca
AYRICA
58269 TL LİK BU SİSTEMİN
33854 TL Sİ
ZİRAAT BANKKART / AXESS / BONUS / WORLD / KUVEYTTURK / PARAF / QNB
PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT
17417 TL LİK KISMI
MAXİMUM VE KUVEYTTURKE PEŞİN FİYATINA 9 SİTEDE GEÇERLİ DİĞER KARTLARA PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT
olduğunu da hatırlatayım
Şu an senin dizdiğin 5070 li sisteme göre çok çok daha mantıklı bir sistem
Merhaba

PRIME B450M-A II anakart amd ryzen 5 4600g serisi işlemci ve rtx 3060 ti ekran kartıyla darboğaza giriyor işlemci mi eksik kalıyor ve sıvı soğutma alsam çözülür mü ?​

brom monitöre kronik sorunlu diyorlar 5700 lira şu an alsam mı bilemedim
W
Windows 95
Kullanan 2 kişiye daha sordum; eleştrenlerin boş yaptığını söyledi. 2 kişide sorun yaşamamış. Pikseller gözüküyor mu 27 inç 1080p nasıl olsa
erenkut
erenkut
Pixel falan görünmüyor. Ekrana girersen görünüyor, öyle bir şey de yapmayacağın için sorun olmaz herhalde
W
Windows 95
Tamamdır hocam eyvAllah
Herkeze selamlar benim hazırda toplanmış pc var ama anakart işlemci ram ve işlemci sovutucumu değiştirmek istiyorum aklımda olan işlemci
AMD Ryzen 7 8700F Sekiz Çekirdek

4.10 GHz Kutusuz Fansız Işlemci

Aklımda olan anakart
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Bunlara. Uyumlu fiyat performans olarak sıvı soğutucu ve ram düşünüyorum ama çok kararsızım tavsiyelerinizi istiyorum şimdiden teşekkürler
Selam dostlar elimde redmi note 9 pro telefon var yurt dışından getirttim IMEI atıldı. Telefona uzun bir süredir güncelleme gelmiyor 12 sürümünde kaldım. Xioami resmi sitesinden telefonum için en güncel güncellemeyi indirdim fakat kurmadım. Eğer kuararsam telefonda atılı olan IMEI gider mi? Ve benim telefonuma neden güncelleme gelmiyor?
Geri