• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum
  • Anasayfa
  • Forum
  • Arama
  • Üyeler
  • İletişim
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum › Tasarım Dünyası › Grafik Tasarım v
1 2 Sonraki »
› 360 Fotoğraflar hakkında bilgi

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
360 Fotoğraflar hakkında bilgi
muhammed.cetinyamac Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 27
Konuları: 11
Rep Puanı: 0
28/03/2021, Saat: 18:34
Selamlar arkadaşlar.
  360° fotoğraflara olan ilgim çok arttı. Gittiğim bazı yerlerin 360 derece fotoğrafını çekmek istiyorum. Bunun için Google Street uygulaması var gayet başarılı fakat çektiğim fotoğrafı bilgisayara aktarıp photoshop ta düzenlemek istiyorum fakat bunun düzgün bir yolunu bulamadım. En son şu şekilde denemiştim. Google street uygulaması ile 360 derece fotoğraf oluşturdum sonra bu fotoğrafı yayınladım. Ardından yayınladığım fotoğrafı google maps deki fotoğraf küremin url si ile faklı bir program aracılığı ile indirdim sonra photoshop tan düzenledim. Fakat bu işlem biraz uzun sürüyor. Google street uygulamasından çektiğim bir fotoğrafı bilgisayara aktarmam mümkün mü veya google'ın uygulaması gibi farklı 360 derece fotoğraf çeken ve fotoğrafı dışarı aktardığımız bir uygulama var mı. Bu iş için en uygun direkt 360 derece kamera veya drone fakat ekstra maaliyet oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
Yorumları: 21,918
Konuları: 1
Rep Puanı: 2,544
28/03/2021, Saat: 19:33 (Son Düzenleme: 28/03/2021, Saat: 19:36, Düzenleyen: ugur.gozaydin.)
360 derece fotağrafınızı bir resim formatında indirdikten sonra Edit 360 Degree Panoramic Images in Photoshop CC bu video işinize yarayacaktır.

Oluşturma aşaması hakkında pek fikrim yok. Yani Google harici nereden elde edebilirsiniz bilmiyorum.
Facebook bağlantısı: ugur.baki.g
WWW Ara
muhammed.cetinyamac Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 27
Konuları: 11
Rep Puanı: 0
28/03/2021, Saat: 19:45
(28/03/2021, Saat: 19:33)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 360 derece fotağrafınızı bir resim formatında indirdikten sonra Edit 360 Degree Panoramic Images in Photoshop CC bu video işinize yarayacaktır.

Oluşturma aşaması hakkında pek fikrim yok. Yani Google harici nereden elde edebilirsiniz bilmiyorum.

Çok teşekkürler inceleyeceğim.
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Kodlama: MyBB
MyBB Destek Hizmeti: İnSiDe.
Yukarı