Yorumları: 2
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 21-12-2020
Rep Puanı:
0
Konum: 1 | Adana
Cinsiyet: Bay
Selamlar. Razer Hammerhead True Wireless incelemesi videonuzdan geldim. Bu kulaklığı satın aldım. Fakat şöyle bir problemim var kulaklığı bilgisayarda mikrofonuyla birlikte kullanmak istediğimde ses kalitesi stereo moddan çıkıyor ve ya hiç ses gelmiyor yada geliyorsada aşırı ama aşırı kötü ve düşük seviyede bir ses geliyor. Kısacası ben kulaklığın mikrofonunu kullanırken stereo modda bu kulaklığı nasıl kullanabilirim. Eğer böyle birşey mümkün değilse tüm param çöpe gitmiş olacak bu yüzden tanıtım videonuzda bence bunuda paylaşın. Çünkü youtubedan tanıtımı izleyipte bu ürüne yönelecek olan insanlar ciddi mağduriyet yaşayacaklar. Şimdiden teşekkür ederim.
Yorumları: 19,526
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 11-10-2017
Rep Puanı:
2,182
Konum: 34 | İstanbul Anadolu
Cinsiyet: Bay
Sorunu yaşayan benzer kullanıcılar buldum nette. bir Microsoft yetkilisi aşağıdaki çözümü önermiş bir deneyin isterseniz.
1. "Denetim Masası" na gidin.
2. "Ses" e tıklayın.
3. "Kayıt" sekmesini tıklayın.
4. Düzeltmeye çalıştığınız cihaza tıklayın.
5. Şimdi "Yapılandır" düğmesini ve ardından "Mikrofonu Kur" düğmesini tıklayın.
Görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklayın, ses ayarlarını açın, ses kontrol panelini, kayıt sekmesini açın, Bluetooth kulaklığa sağ tıklayın ve devre dışı bırak'ı seçin.
Windows ses ayarları> ses kontrol paneli> İletişim Sekmesine gidin> 'hiçbir şey yapma' olarak ayarlayın.
Yorumları: 2
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 21-12-2020
Rep Puanı:
0
Konum: 1 | Adana
Cinsiyet: Bay
Denedim ama malesef oda çözüm olmadı. İlginç şekilde harici bir mikrofon kullanmaya kalktığımda kulaklık ses kalitesi stereo olarak kalıyor ama dakikada kırk, elli defa drop yaşıyor. PCde oyun oynarım diye almak isteyen almasın. İnternettede aynı sorundan muzdarip bir sürü insan gördüm ve hiçbiri çözüm bulamamışlar.