(29/11/2020, Saat: 18:47)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada mantıklı olan 2K 144Hz çözünürlükteki MSI ürünüdür. Şahsen Hertz olarak 240Hz ama 1080p bir ürün almam ekran kartınızda 2070 kartı ben olsam MSI seçerdim.
Eğer alternatif ürün isterseniz Samsung Odyssey G5 27" 1ms 144Hz 2K VA Panel - 2.999 TL bu veya AOC CQ27G2U 27" 1ms 144Hz 2K VA Panel - 2.899 TL bu ürünü öneririm ama MSI üründen çok bir farklı yanları yok ve aradaki fiyat farkı bence MSI ürünü F/P avantajlı yapıyor. Son olarak o ASUS ürününün ASUS VG27WQ1B 27" 1ms 165Hz 2K IPS Panel - 2.979 TL burada daha ucuza buldum bu fiyata alınabilir.
Ben IPS panelden aşağısını kullanmam bir defa IPS kullandıktan sonra ama VA Panellerde IPS kadar iyi renkler verebiliyorlar. Benim tercihim ne olurdu diye sorarsanız ASUS olurdu IPS farkı ile ama VA alacaksam o MSI ürünü F/P olarak çok iyi ama bazı MSI modellerde Gosting sorunu yaşayanlar var çok fazlalar bu yüzden MSI markasını seçmezdim ya AOC yada Samsung alırdım VA seçimi yapacaksam.
Monitörlerin fiyatı her gün zamlanıyor neredeyse. Tam karar verip alayım dediklerimin fiyatı arttı. O yüzden bütçemide çok zorlamaya gerek olmadığından en başta önerdiğiniz Monster monitörü satın aldım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Kasada elime ulaşmış durumda ama wifi adaptörü yok kasanın. Usb wifi mi pci mi alsam acaba bunun içinde önerileriniz var mıdır? Turknetin 100mbps tarifesini kullanıyorum. Hem 2.4 hem 5 var wifi sinyali olarak. Neler uygun gider acaba? Fiyat olarak 200 civarı uygundur.