04/01/2021, Saat: 01:19
1 ay önce aldığım XFX 5600 XT ekran kartım bilgisayar açıldığında ve düşük performanslar gerektiren oyun vb yazılımlarda sıkıntısız çalışırken, yüksek performans gerektiren oyunlara girdiğimde örn; pubg, warzone v.b ekrana görüntü vermeyi kesiyor. Warzoneda yeşil bir ekran, pubgde ise direk siyah ekran alıyorum. Görüntü kesikken de bilgisayar parçaları ve ekran kartımın kendisi çalışıyor. DDU ile driverını silip, ilgili kartın driverını yüklememe rağmen aynı sorunla karşılıyorum.
R7 260x modelindeki eski ekran kartımı sisteme eklediğimde sorunsuz çalışıyor, görüntü kesilmiyor. Bahsettiğim oyunlara girebiliyorum fakat haliyle kısıtlı performans alabiliyorum.
Sorunu çözmek adına yaptıklarım ve diğer olasılıkları da değerlendirdikten sonra sorunun yeni ekran kartımda olduğunu düşünüyorum ama ben bir çözüm bulamadım.
Bir çözümü var mıdır? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
R7 260x modelindeki eski ekran kartımı sisteme eklediğimde sorunsuz çalışıyor, görüntü kesilmiyor. Bahsettiğim oyunlara girebiliyorum fakat haliyle kısıtlı performans alabiliyorum.
Sorunu çözmek adına yaptıklarım ve diğer olasılıkları da değerlendirdikten sonra sorunun yeni ekran kartımda olduğunu düşünüyorum ama ben bir çözüm bulamadım.
Bir çözümü var mıdır? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.