- İŞLEMCİ : AMD RYZEN 3 3100
- EKRAN KARTI : MSİ GEFORCE GTX 1650 SÜPER GAMİNG X
- RAM : 2 ADET Patriot 8GB 3200MHz Vipeel DDR4 CL16 1.35V Pc Ram Soğutuculu ( FİYATI UYGUN VE 3200 MHZ OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİM )
- M2 SSD : SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25 ( FİYATI UYGUN DİYE SEÇTİM 530 TL CİVARLARINDA ŞUAN )
- Sizce bu seçtiğim ürünler gerek marka gerek fiyat / performans olarak uygunmudur ?
- Bu seçtiğiniz ürünlerden şu veya şunları şununla değiştir dediğiniz neler var ? ( + ve - yönleriyle birlikte yazarsanız size zahmet )
- Seçtiğiniz ürünlerden üç beş kuruş daha arttırıp daha iyisini alabileceğiniz veya ( performans olarak eşit ve/veya yakın ) daha ucuzunu alabilirsin dediğiniz neler var ?
- Bu sistemde eksik olan PSU - Ana Kart - Kasa - Monitör veya benim bilmediğim diğer eksiklerden önerebileceğiniz f/p ürünleri nelerdir ?
NOT :
- Bütce 5000 - 7000 TL civarlarında ürünler tek yerden olursa taksit yapacaktım fakat aynı ürün her sitede 200 - 300 tl fark ediyor ( noktasına kadar aynı ) bu konuda fikirleri olan veya ayrı ayrı magzaları nasıl tek kalem taksitlendirebiliriz bilen varsa size zahmet.
- Kasa mesh tasarım veya hava akışı güzel aynı zamanda şık ve sade kasalardan olursa daha güzel olur .
- PSU konusun da sertifikalar kafamı karıştırdı ve bu sisteme kaç watt kullanmam gerekir hiç bilmiyorum.
- Yukarda seçtiklerim haricinde hazır veya toplama sistem önerilerinize açığım.
- Tüm öneri, eleştri ve tecrübelerinize ( marka, kargo, site ve her türlü iyi kötü tecrübe ) açığım vakit ayırdığınız için teşekkürler iyi forumlar.