• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum
  • Anasayfa
  • Forum
  • Arama
  • Üyeler
  • İletişim
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum › Bilgisayar ve İnternet Sorunları › Yazılım Sorunları › Driver Sorunları v
« Önceki 1 2 3 4 5 ... 11 Sonraki »
› Nvidia GeForce Gtx 960 driver sorunu

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Nvidia GeForce Gtx 960 driver sorunu
defange4390 Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 2
Konuları: 1
Rep Puanı: 0
30/07/2020, Saat: 19:10 (Son Düzenleme: 30/07/2020, Saat: 20:07, Düzenleyen: defange4390.)
Merhaba daha önce İnstagram Ve Youtube da takip ettiğim topluluk forumunuza yeni katıldım.
Sizler için küçük benim için büyük bi sorunum var.
Öncelikle sistem yazayım sonra sistemin ne diye soruyolar okuyorum bazı yerlerde:
Anakart : Gigabyte ga ma 785 gmt ud2h
İşlemci: AMD Athlon II X2 240 PROCESSOR 2.80 GHZ
RAM : 6 GB (3x2) Kingston 
GPu: Nvidia Geforce Gtx 960 (4GB)

Şimdi üstatlar sorun şu şekilde windows 7 ile bu ekran kartını kullanırken sadece Windows update den yaptığım güncellemeyle ekran kartını tanıyordu bilgisayar bazı oyunlarda grafik kartı çöktü hatası alınca araştırdım sürücü güncellemesi istiyormuş. DriverBooster - DriverMagician programlarında tarama yaptığım zaman Ekran kartının güncel olmadığını gördüm ve driveri yükle diyip devam ettiğimde Mavi ekran sorunu yaşadım açılmadı bilgisayarım Güvenli modda başlatıp yükleme yapmadan önce oluşturduğum geriyükleme noktasına döndüm 3-5 sefer farklı yerlerden güncellemeyi denedim her defasında başa döndük. Sorunun Win7 kaynaklı olduğunu düşünüp bugün win10 yükledim ve ekran kartımı güncelledim (Windows update). Ekran kartı görünüyor fakat Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hata veriyor çalışmıyor.
Resmi sitesinden güncelledim Mavi ekran verdi açılırken . 3rd programlarda tarama yaptığımda Hatalı kurulmuş diyor ne yapacağım çaresiz kaldım

Nvida Nın Resmi Sitesinden GameReady programını indirip kurmayı denedim..
Sırasıyla Eski sürücüleri kaldırdı-ekran kapanıp açıldı- yeni sürücüyü yükledi görüntü gitti siyah ekran boş- 2 saat bekledim geri gelmedi -
Sorunu hala çözemedim
işletim sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
Ara
defange4390 Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 2
Rep Puanı: 0
31/07/2020, Saat: 00:03
Bütün sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum- ekran kartını söküp soketlerini ve pin leri temizledim tekrar taktım sorun aynen devam ediyor dxdiag üzerinde ekran kartını microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gösteriyor güncel sürücüyü elle yükledim olmadı - geforce experience ile yükledim olmadı 3rd programlarla yükledim olmadı windows update ile güncelledim hiç olmadı hala Aygıt yöneticisinde kod 43 hatası alıyorum ekran kartı vga çıkışından görüntü veriyor fakat tam olarak çalışmıyor
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
Yorumları: 19,706
Rep Puanı: 2,195
31/07/2020, Saat: 11:19
Kartınızın önceki sürümlerinden deneme yaptınız mı? https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta buradan gerekli ayarları yapıp Sürücü Tipi kısmını Recommended/Certified yapıp arama başlatın ve son sürümden öncesine doğru en az 3-5 sürücü deneyin birisi sorunsuz çalışırsa son sürümlerde sizin kartınız ile ilgili bir sorun vardır.
Facebook bağlantısı: ugur.baki.g
WWW Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tablet pc windows 10 driver bulma yükleme Xsamwr 1 59 12/01/2021, Saat: 21:21
Son Yorum: ugur.gozaydin
  DRİVER İMİ BULAMIYORUM SP3C 1 59 29/12/2020, Saat: 01:59
  MSI BIOS Güncelleme Sonrası RAM Frekans Sorunu armanbostan 9 180 20/12/2020, Saat: 17:11
  Nvdia Driver Kurulum Problemi Not a story 10 236 18/12/2020, Saat: 04:21
Son Yorum: Enessnygt
  HP da2065 NT ekran kartı yüklemesi sorunu Eray Baysa 0 84 20/11/2020, Saat: 22:53
Son Yorum: Eray Baysa

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Kodlama: MyBB
MyBB Destek Hizmeti: İnSiDe.
Yukarı
Tam Görünüm
Konu Görünümü