• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum
  • Anasayfa
  • Forum
  • Arama
  • Üyeler
  • İletişim
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum › Bilgisayar ve İnternet Sorunları › Donanım Sorunları v
« Önceki 1 ... 3 4 5 6 7 ... 107 Sonraki »
› PC hocası gg1 açtıktan 5-10dk sonra siyah ekran geliyor

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
PC hocası gg1 açtıktan 5-10dk sonra siyah ekran geliyor
Yusufbeyn Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 1
Konuları: 1
Rep Puanı: 0
18/02/2021, Saat: 14:45
PC hocası gg1 sistemim vardı.Ekran kartını değiştirdim ve xfx rx5500xt 4gb yaptım ama açtıktan 5-10dk sonra görüntü gidiyor PC çalışıyor hatta arkadan sesler geliyor ama ekran yok bildirim sesleri fln geliyor arkadan. İşin garip yanı güvenli modda sorunsuz çalışıyor. Diyeceksiniz ekran kartı bozuktur ben de öyle düşündüm ve yeni ekran kartımı incehesap a yolladım ama tüm testleri yapılmış ve bir sorun görülmemiş sizce bu hata neden oluyor olabilir ? Sürücüler ile alakalı değil bence 10-15 defa format attım sadece 1 kere ekran diğerlerine göre daha fazla dayandı ama ondan sonra güncelleme yaparken gitti. PC bios da veya güvenli modda siyah ekran vermiyor ama normal Windows da veriyor ve siyah ekran verdikten sonra tekrar açmaya çalışınca bazen açılmıyor onarıcı bilgisayarınızı onaramadı gibi bir yazı yazıyor veya  otomatik onarım yapılıyor diyor sonra sistem açılıyor ve açıldığında sağ tarafta bildirim geliyor hataya neden olan güncelleme kaldırıldı gibi bişey diyor. ( Ben AMD nin WQHL onaylı doğru sürücülerini kurduğuma eminim. farklı sürücülerde denedim.) Ama ondan sonra yine bir süre sonra ekran gidiyor ve 2. Sefer ekran gittiğinde bidaha kolay kolay gelmiyor PC yi açıyorum Asus yazısı geliyor sonra sinyal yok diyor ne yapmam lazım ? Bilen hiç yok mudur? Evdekilere kavga ettim diyorlar biz bunu daha yeni almadık mı hemen ne bozuluyor.
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
Yorumları: 21,717
Konuları: 1
Rep Puanı: 2,519
18/02/2021, Saat: 19:30
Kart arızası değildir. Sürücü hatası derdim ama format attığınızda doğru sürücüyü kurduğunuzdan eminseniz ki işletim sisteminize kadar doğru sürücüyü kurduğunuzdan emin olun. AMD Radeon™ RX 5500 XT Drivers & Support bu bağlantı Windows 7 64bit ve Windows 10 64 bit sürücünüzün linki. Windows 8 veya 8.1 yada 32 bit sistem kullanıyorsanız Windows 7 64 bit yada Windows 10 64 bit sisteme geçiş yapın. Önceki sürücüyü temiz kaldırmak için DDU yazılımını netten indirin. Sistemi güvenli modda başlatın ve DDU yazılımını ile kaldırın sürücüyü. Ağ bağlantınızı kesin ki Windows kendisi sürücüyü kurmaya çalışmasın. Tekrar Windows 'u açın eğer görüntü sabit kalırsa verdiğim bağlantıdan sürücünüzü kurun.
Facebook bağlantısı: ugur.baki.g
WWW Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ekran gidip gelmesi ve bilgisayarı yeniden baslatması EnesA26 7 104 Dün, Saat: 22:15
Son Yorum: ugur.gozaydin
  Yeni ekran kartı ile işlemci ısındı mustafa.sakarya 1 148 25/03/2021, Saat: 21:32
  Ekran gelmiyor (Fikir) kadir.torun 5 216 24/03/2021, Saat: 09:32
Son Yorum: kadir.torun
  Amd Radeon 5500 series Ekran Kartımın Fanı Dönmüyor... Lockablebilal 5 284 14/03/2021, Saat: 00:00
Son Yorum: Lockablebilal
  Ekran kartı görüntü sorunu onurookie 1 167 11/03/2021, Saat: 16:44

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Kodlama: MyBB
MyBB Destek Hizmeti: İnSiDe.
Yukarı