18/02/2021, Saat: 14:45
PC hocası gg1 sistemim vardı.Ekran kartını değiştirdim ve xfx rx5500xt 4gb yaptım ama açtıktan 5-10dk sonra görüntü gidiyor PC çalışıyor hatta arkadan sesler geliyor ama ekran yok bildirim sesleri fln geliyor arkadan. İşin garip yanı güvenli modda sorunsuz çalışıyor. Diyeceksiniz ekran kartı bozuktur ben de öyle düşündüm ve yeni ekran kartımı incehesap a yolladım ama tüm testleri yapılmış ve bir sorun görülmemiş sizce bu hata neden oluyor olabilir ? Sürücüler ile alakalı değil bence 10-15 defa format attım sadece 1 kere ekran diğerlerine göre daha fazla dayandı ama ondan sonra güncelleme yaparken gitti. PC bios da veya güvenli modda siyah ekran vermiyor ama normal Windows da veriyor ve siyah ekran verdikten sonra tekrar açmaya çalışınca bazen açılmıyor onarıcı bilgisayarınızı onaramadı gibi bir yazı yazıyor veya otomatik onarım yapılıyor diyor sonra sistem açılıyor ve açıldığında sağ tarafta bildirim geliyor hataya neden olan güncelleme kaldırıldı gibi bişey diyor. ( Ben AMD nin WQHL onaylı doğru sürücülerini kurduğuma eminim. farklı sürücülerde denedim.) Ama ondan sonra yine bir süre sonra ekran gidiyor ve 2. Sefer ekran gittiğinde bidaha kolay kolay gelmiyor PC yi açıyorum Asus yazısı geliyor sonra sinyal yok diyor ne yapmam lazım ? Bilen hiç yok mudur? Evdekilere kavga ettim diyorlar biz bunu daha yeni almadık mı hemen ne bozuluyor.