12/01/2021, Saat: 05:02
Merhabalar,
ben Almanya'da öğrenciyim ve okulda ve boş zamanımda programlamayla ilgileniyorum. Fakat Hardware ile aram çok süper olmadığından dolayı pc parçalarını sipariş etmeden önce buraya sormak istedim. Python, Java ve C# dilleriyle çalışıyorum ve birden fazla "Engine" ile çalışıyorum ve şuanki pc im çok kötü olduğundan dolayı baya sorun yaşıyorum. Almışken de en iyisini alayım dedim ve aşağıda ki parçalar sizce yeterli olur mu ve değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı? (Not: Oyun oynamadığım için grafik kartına fazla bütçe ayırmadım) :
Anakart: ASUS Prime Z490-P
CPU/Işlemci: Intel Core I9-10900K 3.7GHz
Erkan kartı: GTX 1050 Ti (hangi marka bilemedim)
RAM : Corsair 32GB(2×16) DDR4
Harddisk: Samsung 970 Evo SSD M.2 512 GB + HDD 1TB??
Işlemciden dolayı da su soğutmalı kasa düşünüyorum.
Her türlü fikire açığım. Sizce bir şey değiştirmeli miyim?
Teşekkürler.
ben Almanya'da öğrenciyim ve okulda ve boş zamanımda programlamayla ilgileniyorum. Fakat Hardware ile aram çok süper olmadığından dolayı pc parçalarını sipariş etmeden önce buraya sormak istedim. Python, Java ve C# dilleriyle çalışıyorum ve birden fazla "Engine" ile çalışıyorum ve şuanki pc im çok kötü olduğundan dolayı baya sorun yaşıyorum. Almışken de en iyisini alayım dedim ve aşağıda ki parçalar sizce yeterli olur mu ve değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı? (Not: Oyun oynamadığım için grafik kartına fazla bütçe ayırmadım) :
Anakart: ASUS Prime Z490-P
CPU/Işlemci: Intel Core I9-10900K 3.7GHz
Erkan kartı: GTX 1050 Ti (hangi marka bilemedim)
RAM : Corsair 32GB(2×16) DDR4
Harddisk: Samsung 970 Evo SSD M.2 512 GB + HDD 1TB??
Işlemciden dolayı da su soğutmalı kasa düşünüyorum.
Her türlü fikire açığım. Sizce bir şey değiştirmeli miyim?
Teşekkürler.