• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum
  • Anasayfa
  • Forum
  • Arama
  • Üyeler
  • İletişim
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Veya sosyal ağ hesabınızla giriş yapın
PC Hocası Forum › Bilgisayar Bileşenleri › Sistem Toplama Tavsiyeleri v
« Önceki 1 ... 47 48 49 50 51 ... 129 Sonraki »
› RTX 2060 SuperEkran Kartı seçimi ve Sistemim ile ilgili Fikirler

Toplam (2) Sayfa: 1 2 Sonraki »
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
RTX 2060 SuperEkran Kartı seçimi ve Sistemim ile ilgili Fikirler
FrknBzkr Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 26
Konuları: 5
Rep Puanı: 0
20/04/2020, Saat: 20:08 (Son Düzenleme: 20/04/2020, Saat: 20:41, Düzenleyen: FrknBzkr.)
PC toplama konusunda aşırı bilgili değilim.
Parça parça bir PC topluyorum. OC şu an için yapmayı düşünmüyorum ama belki ileride ihtiyaç duyarım diye uzun vadeli düşünerek parçaları ona göre topluyorum.
Anakartımı aldım. Diğer parçalar için kendimce bir liste çıkarttım fakat özellikle ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım çünkü PC nin en can alıcı ve en pahalı parçası f/p açısından en iyisini seçmeye çalışıyorum. Bunlar hakkında yorumlarınız ve değiştirmem gereken parça olmalı mı bununla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

Kurduğum Sistem Şu şekilde. Şu an aldığım ve alacağım parçalar bunlardır. Bütçeyi çok da zorlamak istemiyorum iyi bir PC olması için peyderpey olarak alacağım. Parçalar ortalama 6 ay içinde toplayabilicem. Toplamda ortalama 10.000 TL civarlarında bir Oyun Canavarı yaratmak istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600x yada 3600
Anakart: MSI X470 GAMING Plus Max 4133 MHz (OC) [ALINDI]
Ram: Adata XPG Spectrix D80 16 GB(2x8GB) 3200 MHz
M.2 SSD: Adata XPG SX8200 PRO 512 GB M.2 SSD
KASA: Cooler Master H500 RGB (PSU Hariç)
ÜST ÇIKIŞ FANI: Cooler Master ML240L 240mm İşlemci Sıvı Soğutma

[b]Ekran Kartı:[/b] Bu konuda çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var. 
Tercihim RTX lerden yana olacaktır 2070 lere çıkmak istemiyorum 2060S yeterli geleceğini düşünüyorum ve bütçeyi de zorlamak istemiyorum. Aklımda;
-GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER Gaming OC
-MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X
-ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER

Fiyat ve Performans konusunda kağıt üzerinde Gigabyte diğerlerinin önünde gibi duruyor. Gönlümde Gigabyte tan yana 3 fan olması ve görünüş açısından da hoşuma gitmedi değil. ama burda bizim için önemli olan performası ve ısınma oranı olacaktır. Fazladan Ort. 500 TL verip Rog Strix almaya değer mi ?

[b]Kasa:[/b] Corsair iCUE 465X RGB - Cooler Master TD500 mesh - MSI MAG forge 100R kasaların da beni cezbetmediğini söyleyemem. Ciddi fiyat farkları oynuyor aralarında özellikle Corsair 465X, Cooler Master H500 ile MSI Mag arasında sizce o farka değer mi?

Bu kararsızlıktan kurtulmak için fikirlerinizi bekliyorum.

Tabi bunların yanına yeterli Pin girişlerini sağlayacak 700 TL - 800 TL 'yi mümkünse geçmeyecek 80+ Gold PSU önerilerinizi de bekliyorum.

Tabi bunların yanına yeterli Pin girişlerini sağlayacak 700 TL - 800 TL 'yi mümkünse geçmeyecek 80+ Gold PSU önerilerinizi de bekliyorum.
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
Yorumları: 20,724
Konuları: 1
Rep Puanı: 2,331
20/04/2020, Saat: 21:08 (Son Düzenleme: 20/04/2020, Saat: 21:09, Düzenleyen: ugur.gozaydin.)
Kasa ile başlayayım;

1 : MSI MAG 100 serisi 3 modelden oluşuyor. Fiyat sıralaması ucuzdan pahalıya doğru şu şekilde 100M < 100R < 101M olarak 3 kasa var. Sadece fan RGB yapıları farklı. 100M modelde 3 RGB fan var. 100R modelde 3 ARGB fan var. 101M modelde 4 RGB fan var. Kasalar 120mm ve 240mm Sıvı Soğutma destekliyor F/P ürünüdür 5.65 Kg Cam dahil ağırlığı vardır Camsız çelik ağılığı 1 Kg kadar düşersek Cam kısmından 4.65 Kg civarı diyebiliriz. Ortalama bir çelik kullanımı bu fiyat bandı genelde böyle.

2 : TD500 modeli 3 ARGB fan ile geliyor. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. 6.93 Kg ağırlığı var 5.9 Kg civarı camsız çelik yapısı buda ortalamanın bir tık üzerinde kaliteye sahip. Çok tercih edilen bir kasadır.

4 : Önden söyleyyim bu markanın kasalarının çoğunu hiç sevmiyorum. Smile 465X modeli ise 3 ARGB fan ile geliyor. 8.16 Kg ağırlığı var 7.1 Kg civarı camsız hali var. 120/240/280/360mm sıvı soğutma destekliyor ama 1 önemli sorunu var genel yargıya göre. Üst bölüme 360mm sıvı soğutma takınca genelde RAM modülleriniz yüksek profil ile sorun yaratıyor deniyor en büyük eksiği bu.

Ben bu kasalar ek 3 önerim olacak.

1. XPG Invader 2x120mm Fanlı Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - INVADER-WHCWW - 499,00 TL - Ciddi indirimde. Siyah modelini bitirmişler 2 saat önce vardı bu fiyattaydı yine. 8 Kg kadar ağırlığı var 7 Kg civarı camsız hali ki bu değer pahalı modeller ile aynı bu kasa bu fiyata üst düzey kaliteyi sunuyor. 2 normal RGB olmayan fan ile geliyor ama önemsiz zaten kasa önünde fan görseli için alan yok hava akışı çok iyi önü bayağı geniş alanlara sahip. Ve ön kapağın altında ARGB Led şerit var. 1 adet arkaya egzoz fanı alsanız yeter ARGB bir fan çok yakışır oraya. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. Ayrıca bir güzel yanı daha var anakart tablası yanına 2 adet 120mm fan yada 120m veya 240mm sıvı soğutma takılabiliyor.
  2. Evet buda benim 1000 TL altındaki en büyük bebeğim. Big Grin Thermaltake S500 Tempered Glass - 927,25 TL - Bu kasa 1000 TL altındaki en kaliteli kasadır. 15 Kg çelik ağırlığı var ki bu efsane bir değer. Camsız 14 Kg diyelim. 120/240/280/360/420mm sıvı soğutma desteği var ki 420mm özel sıvı soğutmalar için. Dahili dikey ekran kartı aparatı var ki buda efsane. Sadece 1 eksiği var 2 fan ile geliyor. Önden hava çeker o 2 fan ama arkaya fan almak gerek.
  3. Buda son favorim. XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - BATTLECRUISER-WHCWW - 939,00 TL / XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - 939,00 TL hangi rengini alırsanız artık. 200 TL kadar indirimde şuan. 4 adet ARGB fan ile geliyor olması çok iyi. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. 12.3 Kg ağırlığı var ki 4 tarafı temperli cam yani 3 Kg küsür cam sadece yani 10.5 Kg kadar çelik alaşımdan oluşuyor ki çok iyi bir değer.
Genel olarak bu 3 kasayı öneririm. Ekran kartı konusunda 500 TL farka ASUS Strix alabiliyorsanız alın tabi ama fiyatı Palit RTX2070 Super JS 8GB - 4.499,00 TL buna yakınsa değmez. Bunu alın geçin ki şuan 200 TL kadar indirimde. Piyasadaki çoğu 3 fanlı kart ile aynı sıcaklıkları verebilen çok kaliteli güçlü bir karttır. Palit zaten MSI firmasından 2 sene kurulan en eski 2. firmadır. Tecrübe ve kalite bazlı şüpheniz olmasın.
Facebook bağlantısı: ugur.baki.g
WWW Ara
FrknBzkr Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
20/04/2020, Saat: 21:29
(20/04/2020, Saat: 21:08)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kasa ile başlayayım;

1 : MSI MAG 100 serisi 3 modelden oluşuyor. Fiyat sıralaması ucuzdan pahalıya doğru şu şekilde 100M < 100R < 101M olarak 3 kasa var. Sadece fan RGB yapıları farklı. 100M modelde 3 RGB fan var. 100R modelde 3 ARGB fan var. 101M modelde 4 RGB fan var. Kasalar 120mm ve 240mm Sıvı Soğutma destekliyor F/P ürünüdür 5.65 Kg Cam dahil ağırlığı vardır Camsız çelik ağılığı 1 Kg kadar düşersek Cam kısmından 4.65 Kg civarı diyebiliriz. Ortalama bir çelik kullanımı bu fiyat bandı genelde böyle.

2 : TD500 modeli 3 ARGB fan ile geliyor. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. 6.93 Kg ağırlığı var 5.9 Kg civarı camsız çelik yapısı buda ortalamanın bir tık üzerinde kaliteye sahip. Çok tercih edilen bir kasadır.

4 : Önden söyleyyim bu markanın kasalarının çoğunu hiç sevmiyorum. Smile 465X modeli ise 3 ARGB fan ile geliyor. 8.16 Kg ağırlığı var 7.1 Kg civarı camsız hali var. 120/240/280/360mm sıvı soğutma destekliyor ama 1 önemli sorunu var genel yargıya göre. Üst bölüme 360mm sıvı soğutma takınca genelde RAM modülleriniz yüksek profil ile sorun yaratıyor deniyor en büyük eksiği bu.

Ben bu kasalar ek 3 önerim olacak.

1. XPG Invader 2x120mm Fanlı Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - INVADER-WHCWW - 499,00 TL - Ciddi indirimde. Siyah modelini bitirmişler 2 saat önce vardı bu fiyattaydı yine. 8 Kg kadar ağırlığı var 7 Kg civarı camsız hali ki bu değer pahalı modeller ile aynı bu kasa bu fiyata üst düzey kaliteyi sunuyor. 2 normal RGB olmayan fan ile geliyor ama önemsiz zaten kasa önünde fan görseli için alan yok hava akışı çok iyi önü bayağı geniş alanlara sahip. Ve ön kapağın altında ARGB Led şerit var. 1 adet arkaya egzoz fanı alsanız yeter ARGB bir fan çok yakışır oraya. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. Ayrıca bir güzel yanı daha var anakart tablası yanına 2 adet 120mm fan yada 120m veya 240mm sıvı soğutma takılabiliyor.
  2. Evet buda benim 1000 TL altındaki en büyük bebeğim. Big Grin Thermaltake S500 Tempered Glass - 927,25 TL - Bu kasa 1000 TL altındaki en kaliteli kasadır. 15 Kg çelik ağırlığı var ki bu efsane bir değer. Camsız 14 Kg diyelim. 120/240/280/360/420mm sıvı soğutma desteği var ki 420mm özel sıvı soğutmalar için. Dahili dikey ekran kartı aparatı var ki buda efsane. Sadece 1 eksiği var 2 fan ile geliyor. Önden hava çeker o 2 fan ama arkaya fan almak gerek.
  3. Buda son favorim. XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - BATTLECRUISER-WHCWW - 939,00 TL / XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - 939,00 TL hangi rengini alırsanız artık. 200 TL kadar indirimde şuan. 4 adet ARGB fan ile geliyor olması çok iyi. 120/240/280/360mm sıvı soğutma desteği var. 12.3 Kg ağırlığı var ki 4 tarafı temperli cam yani 3 Kg küsür cam sadece yani 10.5 Kg kadar çelik alaşımdan oluşuyor ki çok iyi bir değer.
Genel olarak bu 3 kasayı öneririm. Ekran kartı konusunda 500 TL farka ASUS Strix alabiliyorsanız alın tabi ama fiyatı Palit RTX2070 Super JS 8GB - 4.499,00 TL buna yakınsa değmez. Bunu alın geçin ki şuan 200 TL kadar indirimde. Piyasadaki çoğu 3 fanlı kart ile aynı sıcaklıkları verebilen çok kaliteli güçlü bir karttır. Palit zaten MSI firmasından 2 sene kurulan en eski 2. firmadır. Tecrübe ve kalite bazlı şüpheniz olmasın.

Bu detaylı bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim.

Öncelikle Parçalarla ilgili renk ayrımı yapmadığımı belirtmeliyim beyaz veya siyah olması çok sorun değil performansı aynı olduktan sonra Smile 

Kasa konusunda benimde Cooler Master modelleri çok hoşuma gidiyor görsel olarak ve performans açısından da çok iyi olduğu söyleniyor. RGB v.b özelliklerini geçtim (tabiki bunlar hoş görüntü sunuyor.) benim için asıl önemli olan kasanın hava akışı o yüzden performansı ile daha çok ilgileniyorum. Tabi görseli de önemli Big Grin 

Bu seçmiş olduğum kasalarla alakalı neredeyse tüm videoları izleyip, yazıları okudum diyebiliirm Big Grin
H500 modelinde de 3 çeşit mevcut H500M ve H500P olmak üzere fakat fiyat olarak onlar biraz beni aşıyor.
O yüzden H500 modelini seçtim. Bundaki fark üst fan çıkış kısmı oraya da max. 240 mm radyatör takılabiliyor bu sebepten Ram modülüne dokunmadığını biliyorum. Kasa üzerinde önde 2x200mm ve arkada 1 tane fan şeklinde geliyor bende 240mm İşlemci Sıvı soğutmayı alıp üst çıkışa takmayı düşünüyordum.

Ekran kartında Gigabyte 4.000 TL bulmuşken (Bazı yerlerde 4.300-4.400 TL civarı), Rog Strix 4.800 TL fiyatlarda buda kafalarda soru işareti bırakıyor. Bakınız;
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-...ran-karti/
https://www.itopya.com/asus-geforce-rog-...ran-karti/
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
20/04/2020, Saat: 21:42
Size bu fiyatlara canavar gibi 2070 Super kart attım bu 2060 Super karta bu paraları vermeyin yazık edersiniz paranıza. Marka bazlı değil performansa bakarım dediğiniz halde hata yapmayın. Buda Palit JetStream 2070 Super karının https://www.youtube.com/watch?v=U44VeePifcs incelemesi bir bakın. Övünmek gibi olmasında ben boş kart önermem.

H500M kasası yerine XPG BattleCruiser kasasını alın çok ama çok daha iyi bir kasa almış olursunuz. Üst kısımda nerdeyse her kasa 240mm sıvı soğutma destekliyor zaten. Önü mesh olması önemli değil XPG BattleCruiser kasası çok kaliteli bir hava akışına sahip bir kasadır ki 300 TL kadar daha ucuz. Biraz inceleyin eski yanı yok denecek kadar az. Örnek bir https://www.youtube.com/watch?v=PE86jFZCAVY inceleme videosu.
WWW Ara
FrknBzkr Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
20/04/2020, Saat: 22:46
(20/04/2020, Saat: 21:42)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Size bu fiyatlara canavar gibi 2070 Super kart attım bu 2060 Super karta bu paraları vermeyin yazık edersiniz paranıza. Marka bazlı değil performansa bakarım dediğiniz halde hata yapmayın. Buda Palit JetStream 2070 Super karının https://www.youtube.com/watch?v=U44VeePifcs incelemesi bir bakın. Övünmek gibi olmasında ben boş kart önermem.

H500M kasası yerine XPG BattleCruiser kasasını alın çok ama çok daha iyi bir kasa almış olursunuz. Üst kısımda nerdeyse her kasa 240mm sıvı soğutma destekliyor zaten. Önü mesh olması önemli değil XPG BattleCruiser kasası çok kaliteli bir hava akışına sahip bir kasadır ki 300 TL kadar daha ucuz. Biraz inceleyin eski yanı yok denecek kadar az. Örnek bir https://www.youtube.com/watch?v=PE86jFZCAVY inceleme videosu.

XPG BattleCruiser gerçekten inanılmaz harika duran ve anlatıldığı kadarı ile iyi bir hava akışına sahip tercih edilebilir. Hatta sanırım bununla değiştiricem kasayı Smile Adeksstore sitesinde 940 TL iken itopya da 1300 TL olmasının bir sebebi varmıdır ? Hiç alışveriş yapmadığım için Adeksstore sitesine güvenebilirmiyiz ?

Palit olması kafamda soru işareti bıraktı çünkü ilk defa duydum açıkçası bu markayı. İngilizcem olmadığı için video malesef pek yararlı olmayacak türkçe incelemesi mevcut mu acaba onu bir araştırayım. Sad
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
21/04/2020, Saat: 13:19 (Son Düzenleme: 21/04/2020, Saat: 13:23, Düzenleyen: ugur.gozaydin.)
Adekstore arada ciddi indirim yapıyor. Şuan indirimde indirimin sebebi mi olur. Big Grin

Palit markası dünyadaki en eski PC bileşeni firmalarının 2. sidir. MSI 1986 yılında kuruldu 2 yıl sonra 1988 yılında Palit kuruldu ve ciddi kaliteli bileşenler yapan bir firmadır. MSI , ASUS , Gigabyte , ZOTAC , EVGA , bunlar neyse PALIT markasıda aynı kalite. Hatta GALAX gibi markalarda NVIDIA için kaliteli ve performanslı yapan bir başka markadır.
WWW Ara
FrknBzkr Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
21/04/2020, Saat: 15:15
(21/04/2020, Saat: 13:19)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adekstore arada ciddi indirim yapıyor. Şuan indirimde indirimin sebebi mi olur. Big Grin

Palit markası dünyadaki en eski PC bileşeni firmalarının 2. sidir. MSI 1986 yılında kuruldu 2 yıl sonra 1988 yılında Palit kuruldu ve ciddi kaliteli bileşenler yapan bir firmadır. MSI , ASUS , Gigabyte , ZOTAC , EVGA , bunlar neyse PALIT markasıda aynı kalite. Hatta GALAX gibi markalarda NVIDIA için kaliteli ve performanslı yapan bir başka markadır.

Kesinlikle indirim bizim için olmazsa olmazlar arasında çünkü kolay kazanılmıyor. Smile Adesstore sitesine güvenebiliriz yani alışveriş için o halde sıkıntı yok Smile

Genel itibariyle bu parçaları internet üzerinden alacağımız için herhangi bir sorunda muhatap bulabilmek istiyorum açıkçası. En kötü hepsiburada gibi sitelerden bile alsam mağazaya ulaşamama durumunda direk olarak Palit servisini ararız.
Dediğiniz çok doğru 4.500 TL Rog Strix 2060 Super vermek yerine 2070 Super almak çok daha mantıklı oluyor. Önemli olan o meblağlara çıkabilirmiyim hesaplamam lazım çünkü Gigabyte 2060 Super ile arasında 500-600 TL oynuyor.
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
21/04/2020, Saat: 15:40 (Son Düzenleme: 21/04/2020, Saat: 15:48, Düzenleyen: ugur.gozaydin.)
Bir sorun yok Adekstore , zoccoshop , webdenal , gelbura , bizdeheaplı vs. pek çok iyi firma var piyasada.

Palit markasının resmi distribütörü EKSA bilgisayardır ki bileşen pazarında ülkemizdeki en büyüklerinden birisidir. Yetkili serviside Corsair , Thermaltake , GIGABYTE gibi frmalarında servisi olan Vektron firmasıydı ama hala aynı mı bilemiyorum. Akortek olabilir belki oda büyük bir dağıtımcı ve servis işinde olan bir firmadır.
WWW Ara
FrknBzkr Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
21/04/2020, Saat: 17:56
(21/04/2020, Saat: 15:40)ugur.gozaydin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir sorun yok Adekstore , zoccoshop , webdenal , gelbura , bizdeheaplı vs. pek çok iyi firma var piyasada.

Palit markasının resmi distribütörü EKSA bilgisayardır ki bileşen pazarında ülkemizdeki en büyüklerinden birisidir. Yetkili serviside Corsair , Thermaltake , GIGABYTE gibi frmalarında servisi olan Vektron firmasıydı ama hala aynı mı bilemiyorum. Akortek olabilir belki oda büyük bir dağıtımcı ve servis işinde olan bir firmadır.

Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu konularda yeni bir şeyler daha öğrendim ve bunları bilmek firmaya olan güveni ister istemez arttırıyor. Bu şekilde değerlendirmemi göz önünde bulundurup değişikliklerimi yapıcam.

-Peki diğer seçtiğim parçalar açısından fikirlerinizi alabilir miyim ?
-Ayrıca bunlara uyabilecek PSU önerisinde bulunabilirmisiniz ? Ben Corsair RM750X 80+ Gold modelini düşünüyordum. Mümkünse 1.000 TL yi geçmesin istiyorum.
-Monitör konusunda da bir başlıktaki açıklamanızı okudum ve orda önerdiğiniz 5 modelden 2 si aklıma yatan oldu biri AOC diğeri ViewSonic hatta ViewSonic öncelikli tutmuşsunuz fakat arada 250 TL fark var. Nedeni nedir ve buna değer mi ?
Bakınız;
https://www.teknobiyotik.com/cevre-birim...nitor.html

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx...mers_Arena
Ara
ugur.gozaydin Çevrimdışı
< Fiyasko Hayat >
Co - Admin
21/04/2020, Saat: 18:49 (Son Düzenleme: 21/04/2020, Saat: 18:52, Düzenleyen: ugur.gozaydin.)
XPG CORE REACTOR 750W 80 Plus Gold - 919,00 TL - İndirim varken al geç. 8 aşamalı koruma sunan nadir ürünlerden birisidir. Kalite son seviye yine 10 yıl garantili. Neredeyse hiçbir diddi bir kronik sorunu yok ve yine Corsair güç kaynaklarını yapan CWT Group tarafından yapılıyor. Bu ürün üzerine şuan GOLD sertifikalı ülkemizde ürün yok ne Seasonic ne FPS bu kadar toplu özellik ve kaliteli bir arada sunan ürün yok. Ayrıca Corsair yeni RM serisi sizin seçtiğiniz ürün mesela 2 büyük kronik sorunu var. Birisi kullanılan fan daha alt serilerde olan sesli ve daha alt sınıf bir fan ki sesten çok şikayet ediliyor bu yüzden. Diğeri ise 12V ve alt voltaj gruplarında çok aşırı dalgalanma sorunları var. Zaten önerdiğim ürünün bunlar olmasa bile daha altında bir ürün ama bunlarda hepten kötü yani.

Monitör için hafta sonunu bekle malum 23 nisan ve genel cuma indirimleri bir araya geliyor ciddi monitör indirimi olabilir.

Ayrıca VX3258-2KPC-MHD bu ürün AOC üründen çok daha başarılı bir ürün. Avantajları MVA panel kullanıyor 10 bit (8 bit + 2 bit FRC) HDR10 desteği var. Diğeri 8 bit ve normal VA panel biraz daha alt sınıfta yer alıyor.
WWW Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Toplam (2) Sayfa: 1 2 Sonraki »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İyi Sistem Kötü Ekran Kartı ile Çalışır Mı? emirhan-ozer 1 47 3 saat önce
Son Yorum: ugur.gozaydin
  Ekran kartı levent.tural 1 75 17/02/2021, Saat: 22:44
Son Yorum: LordGrimTR
  Sistemim hakkında yardım RedFalcoN 24 555 24/01/2021, Saat: 20:40
  2060'lı PC toplamak Katz 6 141 20/01/2021, Saat: 20:23
  5000 TL'ye Monitor ve Ekran Kartı Hariç Sistem Toplama Tavsiyesi fps_kurt 2 128 19/01/2021, Saat: 17:55

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Kodlama: MyBB
MyBB Destek Hizmeti: İnSiDe.
Yukarı
Tam Görünüm
Konu Görünümü