17/04/2020, Saat: 14:46
Daha önce konu açtım ama cevap verilmedi güncel bir şekilde tekrar açayım dedim. Elimde ki sistem darboğaz yaptığı için sistemimi güncellemek istiyorum. Hazır sistemlerden bakarak kendimce oluşturduğum bu sistem sizce pc yi 4-5 yıl daha kullanmama yeter mi yoksa uyumsuzluk olur mu ?
- Msi Rx 480 8 GB ( elimde var bunu kullanmak istiyorum )
-1 TB HDD ( bu da elimde var )
Ek olarak almak istediğim parçalar;
-Anakart ASUS Prime B450M-K
-İşlemci AMD Ryzen 5 3600
-RAM 16 GB RAM istiyorum olursa RGB istiyorum olmazsa da sorun olmaz ( burada sizden öneri bekliyorum )
-240 GB SSD işimi görürse birde SSD istiyorum ( burada sizden öneri bekliyorum )
Anakart ve işlemci fiyatlarına baktığım da toplam 2-2500 TL arası değişiyor benim 4 bin TL kadar bir bütçem var zaten hepsini aynı anda almayacağım yavaş yavaş taksit ile alacağım. Anakart bütçemi de arttırabilirim eğer bu düşük derseniz. Sadece oyun oynuyorum film-dizi izliyorum yayın, render vs. yok .
- Msi Rx 480 8 GB ( elimde var bunu kullanmak istiyorum )
-1 TB HDD ( bu da elimde var )
Ek olarak almak istediğim parçalar;
-Anakart ASUS Prime B450M-K
-İşlemci AMD Ryzen 5 3600
-RAM 16 GB RAM istiyorum olursa RGB istiyorum olmazsa da sorun olmaz ( burada sizden öneri bekliyorum )
-240 GB SSD işimi görürse birde SSD istiyorum ( burada sizden öneri bekliyorum )
Anakart ve işlemci fiyatlarına baktığım da toplam 2-2500 TL arası değişiyor benim 4 bin TL kadar bir bütçem var zaten hepsini aynı anda almayacağım yavaş yavaş taksit ile alacağım. Anakart bütçemi de arttırabilirim eğer bu düşük derseniz. Sadece oyun oynuyorum film-dizi izliyorum yayın, render vs. yok .