0Xc00007B Hatası Alıyorum

huseyingvrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selam beyler ben bilgisayara format attım win 10 kurdum ve tüm dll paketlerini vcredit paketleri direcxt vcruntime visualc++ paketlerinin hepsini kurdum ama yinede 0xc00007b hatası alıyorum çözümünü bilen varsa yazabilir mi teşekkürler

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Ekran kartı sürücülerini güncel tutmalısınız. Microsoft Visual C++ Redistributable denilen paketlerin de güncellenmesi iyi olacaktır. Güncelleme yapılması gereken bir diğer sistem de Microsoft . NET Framework olarak önerilmektedir.

KS

huseyingvrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı sürücülerini güncel tutmalısınız. Microsoft Visual C++ Redistributable denilen paketlerin de güncellenmesi iyi olacaktır. Güncelleme yapılması gereken bir diğer sistem de Microsoft . NET Framework olarak önerilmektedir.
Maalesef onlarıda indirdim ama sorun çözülmedi

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Herkese selam beyler ben bilgisayara format attım win 10 kurdum ve tüm dll paketlerini vcredit paketleri direcxt vcruntime visualc++ paketlerinin hepsini kurdum ama yinede 0xc00007b hatası alıyorum çözümünü bilen varsa yazabilir mi teşekkürler
Denetim masası olay görüntüleyicisinden bir bak istersen hata ile ilgili bilgi bulunabiliyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba önemli olan kısım bu hatayı neden aldığınız, herhangi bir oyunda mı? Yoksa bir programı açarken mi? Kurduğunuz windows 10 orjianl oynanmamış sürüm mü? Çünkü harici dil yüklememeniz gereken Multi Language olarak Tr dil destekli geliyor zaten?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri