Soru 1.499Tl K65 Mini Rgb

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
alabilirsin

ozi28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

ozi28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aldım knk kargoya verilmiş
Bende aldım geldi sonra pişman oldum .Oyun oynayacaksan sikinti yok ama yazılımla uğraşıyorssn veya iş için alacaksan tuş sayısının az olması seni yavaşlatıyor. Ben iadeye gönderdim. Itopya sikinti cikarmaz inşallah iade ederim.Umarim sen memnun kalırsın knk.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bende aldım geldi sonra pişman oldum .Oyun oynayacaksan sikinti yok ama yazılımla uğraşıyorssn veya iş için alacaksan tuş sayısının az olması seni yavaşlatıyor. Ben iadeye gönderdim. Itopya sikinti cikarmaz inşallah iade ederim.Umarim sen memnun kalırsın knk.
Aslında alışınca çok rahat

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Oyun oynayanlar tercih ediyor genelde böyle mini klavyeleri alandan tasarruf etmek için, artı olarak ilk defa kullanınca eksik tuşlar çok yavaşlatıyor seni ama kısayollarını öğrenip ezberleyince çok takılmıyorsun

ozi28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Oyun oynayanlar tercih ediyor genelde böyle mini klavyeleri alandan tasarruf etmek için, artı olarak ilk defa kullanınca eksik tuşlar çok yavaşlatıyor seni ama kısayollarını öğrenip ezberleyince çok takılmıyorsun
Evet doğru söylüyorsun ama benim o kadar zamanım yok ve ellerim klavye icin büyük geldi.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Tüh knk keşke mini almasaydın, ben büyük bi çoğunlukla oyun oynuyorum yazılımla onla bunla işim yok,umarım iadeni kabul ederler🫶

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri