- Tepki
- 3
Hem çalışmak hemde oyun bilgisiyarımı koymak için masa arıyorum boyut farketmez fiyat 1.5 veya 2 ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi en ucuzdan pahalıyo dogru sıralayıp atarsanoz sevinirim
bende bu var memnunum@Çağdaş Işık Hocamın konularda önerdiği bir masa vardı. Hangisi bilmiyorum ama paylaşırsa ona bakılabilir.
Hocam bu sadece pc için benim demek istediğim bölmeli olucak raflı ve bilhisiyarımıda üstğne koyabilicem masaüatü bu aradabende bu var memnunum
NESSE PRO OYUNCU MASASI, SİYAH FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
@Çağdaş Işık Hocamın konularda önerdiği bir masa vardı. Hangisi bilmiyorum ama paylaşırsa ona bakılabilir.
Hocam bide masamın üstü ve duvarım boş o dediğim yerlere koyulucak ve asılıcak birşeyker düşünüyorum ama bulamıyorum önerirsinizbende bu var memnunum
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Hocam masayı nasıl monte ettin, matkap vs gerekiyor mu?bende bu var memnunum
Hayır bir tornavida ile hallettim.Hocam masayı nasıl monte ettin, matkap vs gerekiyor mu?