S Selimm Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Şub 2024 Mesajlar 10 Tepki 0 18 Mar 2024 #1 Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü ince hesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce? Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum
Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü ince hesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce? Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,432 Tepki 5,065 19 Mar 2024 #2 Selimm' Alıntı: Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü ince hesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce? Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sor degisim olur mu diye
Selimm' Alıntı: Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü ince hesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce? Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sor degisim olur mu diye