- Tepki
- 2,986
Nereye gidiyoruz nereye… Ahhh ahhh
2-3 gündür bakmamıştım 23 olmuş sene sonu 30 görürNereye gidiyoruz nereye… Ahhh ahhh
napalım hocam baska adamın dedıgı gıbı kader buGözümü bir açtım 21 den 23 oldu direkt vay halimize kimsede bir açıklama yapmıyor
1 günde 150k kar eyw
23,326
evet 2 gün önce aldıgım 3 teknolojik ürüne min 300 tl zam gelmiş. Yani sattıgım zaman yenisini alamıyorum xdaslında kar değildir hocam o gibi görünüyor sadece. Almak istediğin her şeyin fiyatı da uçuyor
Maalesef, bir gün öneriyorum adam araştırıyor diğer gün geliyor bir bakmışız zamlanmışValla ülke olarak her gün aldın aldın olarak öneriyoruz birine birşeyleri. Ne alırsan bugün dah ucuza alıyorsun öyle bir duruma geldi ülke
Gaming gen tr de enzo 3060 sistem fiyatı aynı hayla fiyatı artmadan almak mantıklı.Hocanın 9 binlik sistem 13 olmuş bile![]()
sene sonuna daha 6 ay var. şu an 24 oldu olacak zaten.Şuan canlı olarak Cüneyt Ödemiri izliyorum. Uzmanlarla görüşmelerinde orta çıkan sonuç ; sene sonuna kadar 24 27 arası çıkması ve maksimum 30 un altında olacağını konuşuyorlar. Durum vaziyet sıkıntılı.
Annem 19 iken yani çok yakin bir zamanda 8.000 tl nakit param ile dolar almami soyledi. Yok dedim anne hayir ben masaustu bilgisayara biriktirecegim al aha şimdi ne masaustu alabiliyorum ne dolar ahahshshahs indirimli bomba sistemini bekliyorum cikarsa bi o artik son umidimNereye gidiyoruz nereye… Ahhh ahhh