Oyunun ismi mon bazou en son dolar 18,9 bisey bisey ken bakmıştım bu gün dedim steam a giriyim oyun hesaplaması yapiyim dedim oyun 23: tl den 160 tl ye çıkmış? Keşke daha önceden alsaydim diyorum pc yi ama işte devirim yanlış
Hocam kur bir anda yükselince serbest yapım bir çok oyun %500 %600 seviyesinde zam yaptı 23 tl yi dolara çevirince 1,5 dolar gibi bir şey yapıyordu ve satıcılar hiçbir şey kazanamıyordu sebebi bu diyebilirim.Oyunun ismi mon bazou en son dolar 18,9 bisey bisey ken bakmıştım bu gün dedim steam a giriyim oyun hesaplaması yapiyim dedim oyun 23: tl den 160 tl ye çıkmış? Keşke daha önceden alsaydim diyorum pc yi ama işte devirim yanlış
Yapımcılar yavaş yavaş kur güncellemesi yapmaya başladılar. Daha önce Steam'in belirlediği 1$=3₺ kurunu baz alıyorlardı. Ülkemizdeki dolar kuru tavan yapınca bu kur 1$=10₺ olarak güncellendi. Oyuna gelen zammın sebebi bu.Oyunun ismi mon bazou en son dolar 18,9 bisey bisey ken bakmıştım bu gün dedim steam a giriyim oyun hesaplaması yapiyim dedim oyun 23: tl den 160 tl ye çıkmış? Keşke daha önceden alsaydim diyorum pc yi ama işte devirim yanlış