Yardım %1 Low Fps Ve Bu Yüzden Takılma Sorunları

deathlist696

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamın aleyküm
Bende 9800x3d
rtx 5080
msi b850 edge ti wifi
Msi specturm 480/1TB

2x16 6400 mhz cl30
1000watt psu

cs2 ve baska oyunlar da oynuyorum ama genelde cs2 oyunda 600 fps rahat almamma rağmen %1 low fps çöküyor 30-40-50 buda kücük takılmalar neden oluyor sıcaklıklar normal olmasına rağmen lütfen yardm ederm misiniz İstanbula getirme imkanın olmadıgı için böyle iletişime gecmek zorundayım Eger çözersiniz ücretini karşılarım usandım sorundan iyi günler (SICAKLIKLARI NORMAL BİOS GÜNCEL DRİVERLER YÜKLÜ NVİDİA DENETİM MASASI AYARLARI YAPILI BİLGİSAYAR PERFORMANS MODU VS AÇIK )

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Sorun tam olarak nereden kaynaklı bilmiyorum. Donanım ya da yazılımsal olabilir elbette ama şu videolara bi' göz atabilirsin, belki BIOS'tan bazı değişikliklerle sonuç alınabilir. Sistemin güçlü bir sistem çünkü bu tarz droplar yapması çok normal değil...

KS

deathlist696

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun tam olarak nereden kaynaklı bilmiyorum. Donanım ya da yazılımsal olabilir elbette ama şu videolara bi' göz atabilirsin, belki BIOS'tan bazı değişikliklerle sonuç alınabilir. Sistemin güçlü bir sistem çünkü bu tarz droplar yapması çok normal değil...

Yuzde 80 izledim şimdi ama cs de onunda %1 low fps düşük ve benm sistem ondan daha iyi olmasına rağmen daha da düşüyor %1 kısaca videodakiler işime yaramıyor

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Yuzde 80 izledim şimdi ama cs de onunda %1 low fps düşük ve benm sistem ondan daha iyi olmasına rağmen daha da düşüyor %1 kısaca videodakiler işime yaramıyor
Anladım, RAM'leri kaç Hz olarak kullanıyosun, RAM'den kaynaklı da olabilir.
Farklı seçenekleri deneyip test etmekten başka çare yok, çünkü bu tip sorunlar her şeyden çıkabiliyor. DDU ile driver silip farklı sürüm falan da dene...

AQLOT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
6600/5500 den bende müzdariptim cs de çok olur aşırı sorunlu oyun diğer oyunlar nasıl hiç video kaydın var mı değerler açıkken

KS

deathlist696

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım, RAM'leri kaç Hz olarak kullanıyosun, RAM'den kaynaklı da olabilir.
Farklı seçenekleri deneyip test etmekten başka çare yok, çünkü bu tip sorunlar her şeyden çıkabiliyor. DDU ile driver silip farklı sürüm falan da dene...
Genelde cs de ama sıkıntı surada bi ara 2. Pc de 2. Hesapta sorun yoktu ana Hesapta sorun vardı sinirden format attm icloud kapatarak cs indirdi. Dosyalar sorunludur diye 2. Hesapta sorun var suan komple sorunlu ana bilgisayara baktm dedm belki her hangi bir parcada vardır 2. Pc yeni düzdüm oda aynı leptop var 11800h 3070 li oda aynı bıktım

6600/5500 den bende müzdariptim cs de çok olur aşırı sorunlu oyun diğer oyunlar nasıl hiç video kaydın var mı değerler açıkken
5500 degil de 6000 e cekmemi söylediler öneri yaptım yine aynı 2. Pc 2x8 3600mhz ram var o pc dede sorun aynı ramlik de olacağını sanmıyorum yani

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Genelde cs de ama sıkıntı surada bi ara 2. Pc de 2. Hesapta sorun yoktu ana Hesapta sorun vardı sinirden format attm icloud kapatarak cs indirdi. Dosyalar sorunludur diye 2. Hesapta sorun var suan komple sorunlu ana bilgisayara baktm dedm belki her hangi bir parcada vardır 2. Pc yeni düzdüm oda aynı leptop var 11800h 3070 li oda aynı bıktım

5500 degil de 6000 e cekmemi söylediler öneri yaptım yine aynı 2. Pc 2x8 3600mhz ram var o pc dede sorun aynı ramlik de olacağını sanmıyorum yani
Çok enteresan, elindeki her sistemde de drop sorunu varsa bu cihazlardan değil, başka sebeptendir o zaman.

KS

deathlist696

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok enteresan, elindeki her sistemde de drop sorunu varsa bu cihazlardan değil, başka sebeptendir o zaman.
İşte o sebebi bulmaya calısyorum sıcaklık normal ekran kartı driverlerini kendi sitesinden indiriyorum Windows update sürekli güncel değişik ya valla çözemedim kendim toplarım pc kendim format atqrm elimden her sey gelir ama nerde Nalet sorun var beni bulur leptop da aynı sorunlu ona servisi format attı onlar topladı vs ama oda aynı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri