1 Yıllık Game Pass Mi / Steamden Mb Bannerlord Mu

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
selamun aleykum değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı bir öneri siteğim hatta sizce 1 yıllık gamepass mi alayım 350tlye yoksa steamden bannerlord + başka bi oyun mu şimdi açıklayayım seçenekleri eğer 1 yıllık gamepass alırsam gamepassten ben sadece mb bannerlord ve çıktığı zaman starfield bakarım başkada diğer oyunlar çok ilgimi çekmiyor, bannerlordu steamden alma sebebim atölyesi ve birde başka bir oyun öneriniz varsa onu almak isterim toplamda 400 tl bütçe var az buz aşarım sıkıntı yok bu durumda sizce gamepass mi alayım yoksa diğer seçeneğimi seçeyim diğer seçenek için oyun öneriside isterim
ilgi duyduğum oyunlar ve severek oynadıklarım;rdr2,gow, detroit. hikayeli ve açık dünya oyunlarına fazlaca bi ilgi duyuyorum diğer türler hiç ilgimi çekmiyor rpg gibi şimdiden teşekkür ederim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
selamun aleykum değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı bir öneri siteğim hatta sizce 1 yıllık gamepass mi alayım 350tlye yoksa steamden bannerlord + başka bi oyun mu şimdi açıklayayım seçenekleri eğer 1 yıllık gamepass alırsam gamepassten ben sadece mb bannerlord ve çıktığı zaman starfield bakarım başkada diğer oyunlar çok ilgimi çekmiyor, bannerlordu steamden alma sebebim atölyesi ve birde başka bir oyun öneriniz varsa onu almak isterim toplamda 400 tl bütçe var az buz aşarım sıkıntı yok bu durumda sizce gamepass mi alayım yoksa diğer seçeneğimi seçeyim diğer seçenek için oyun öneriside isterim
ilgi duyduğum oyunlar ve severek oynadıklarım;rdr2,gow, detroit. hikayeli ve açık dünya oyunlarına fazlaca bi ilgi duyuyorum diğer türler hiç ilgimi çekmiyor rpg gibi şimdiden teşekkür ederim
Bence oyuna sahip ol baksa oyuna bakmayacaksan yeni çıkan acik dünya oyunlarını zamanla düşünerek alabilirsin

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
hocam okumadım konuyu ama net olarak kesin olarak gamepass alın.

gamepasste zaten bannerlord var ayrıca oyun çok kötü, oyunun hastası bile olsanız 1 ayda sıkılırsınız.

+ gamepasste bi sürü oyun ve payday 3 geliyor sürekli yeni oyun ekleniyor.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
hocam okumadım konuyu ama net olarak kesin olarak gamepass alın.

gamepasste zaten bannerlord var ayrıca oyun çok kötü, oyunun hastası bile olsanız 1 ayda sıkılırsınız.

+ gamepasste bi sürü oyun ve payday 3 geliyor sürekli yeni oyun ekleniyor.
Başka oyun oynamayacakmış

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Yani böyle bi şey imkansiz bana göre ama... eğer öyleyse tabiki oyuna sahip olmalı.

Bannerlord 1 hafta oynadım sıkıldım warbandin aynisi.
Hocam tr de hiç belli olmaz 10 yıl boyunca lol oynayan adamlar var hala cs1.6 oynuyorlar

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam tr de hiç belli olmaz 10 yıl boyunca lol oynayan adamlar var hala cs1.6 oynuyorlar
O ihtimali unutmuşum sorry...

Oysa ki gamepass hem ucuz hemde dehşet oyunlar var ömür boyu eğlenebilir insanlar ama lol cs1.6 ya takılı kalmışlar harbiden :D

Zevkler ve renkler tabi.

Eğer sadece tek oyun oynanacaksa kesinlikle oyuna sahip olmak mantıklı çünkü 1 yıl sonra gamepass bitince zort olur insan.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
O ihtimali unutmuşum sorry...

Oysa ki gamepass hem ucuz hemde dehşet oyunlar var ömür boyu eğlenebilir insanlar ama lol cs1.6 ya takılı kalmışlar harbiden :D

Zevkler ve renkler tabi.

Eğer sadece tek oyun oynanacaksa kesinlikle oyuna sahip olmak mantıklı çünkü 1 yıl sonra gamepass bitince zort olur insan.
0 dan başlamak zorunda kalır :D benim kuzenimden rtx 2060 var sadece metin 2 oynar

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Sorma hala deli gibi metin 2 oynayanlar bile var :D

Gamepass e sağlam zam gelecek gelmeden yapıştır 1 yıllık

DramatikGoril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Şimdi burada bir arkadaş kendisi MB bannerlordu beğenmediğini söylemiş olabilir kendi zevki ama kendimden örnek verecek olursam ben modlayıp oynamaktan çok zevk alıyorum. Diyelim 2-3 hafta oyunu oynadım kenara bıraktım ama 4 5 ay sonra yine geri dönesim geliyor ve bu sürekli bi döngü yani bu yıllarca devam edecek benim için. Eğer sen de böyle biriysen steamden al derim ama yok ben 1 ay oynar salarım dersen gamepassden al diğer oyunları da 1 yıl oynarsın.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
hocam ben bundan önceki ay gamepasse sahiptim 2 ay gamepass kullandım deli gibi bannerlord oynuyorum warbandıda o kadar oynadım ama bannerlord çok sarıyor bu 2 ayda gamepassi çok inceledim ama benlik pek bir oyun yok büyük ihtimal bannerlord ve başka bir oyun alacağım 200tlye ne önerirsiniz hikayeli veya klasiklerden herkes oynamalı dediğiniz oyunlar varmıdır

@DramatikGoril @Ritim Ustası @Sahuraka @XXL

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
hocam ben bundan önceki ay gamepasse sahiptim 2 ay gamepass kullandım deli gibi bannerlord oynuyorum warbandıda o kadar oynadım ama bannerlord çok sarıyor bu 2 ayda gamepassi çok inceledim ama benlik pek bir oyun yok büyük ihtimal bannerlord ve başka bir oyun alacağım 200tlye ne önerirsiniz hikayeli veya klasiklerden herkes oynamalı dediğiniz oyunlar varmıdır

Witcher 3

DramatikGoril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Sekiro olabilir zorlanmayı seversen

cihan2m

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Ben 13 aylık Game Pass aldım 345 TL'ye. + olarak 3 ay discord nitro veriyor.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
bannerlordu almanı tavsiye ederim. depolamadan yana sorunum olmadıgı ıcın yüklü duruyor. bir hafta boyunca abasından kalkmıyorum sonra bayınca bıraz ara verıyorum daha sonra tekrar 1 hafta kalmam boyle gıdıyor. oyunda yapacak cok sey var. internetten bakmayacaksan bır seyleri oyun içinde kendın kesfetmeye calıssan bıle baya oynarsın. sonu gelmeyen bı oyun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri