10..000-12.000TL arası laptop önerisi

ceki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba arkadaşlar, şu anda elimde GTX1050'li bir laptop var ve geçtiğimiz haftalarda PCH MEDAL X5 sistemini satın aldım. Kardeşime de yeni bir laptop alınacaktı ve mevcut laptopu ona verip kendime yeni bir laptop almak istiyorum.

Şu anda yazılımla alanında çalışıyorum ve aynı zamanda öğrenciyim. Masaüstünde 3080 olduğu için harici ekran kartı olmayan bir laptop tercih edebilirim. Aynı anda pek çok şey istediğinin farkındayım ama laptopun şarjı, ekranı, hafifliği, olabildiğince fazla USB ve type c portu olması benim için önemli. Ayrıca ramleri lehimli olsun istemiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
evet hocam laptop, açıkcası amd ryzen işlemcili bir laptop almaya daha yatkınım
Onun hakkında bilgim yok. Yazılım için genelde intel tercih edilir. Bence 1135g7 bu fiyata ideal işlemci. Ben önerdiğim ilk laptobu alırdım.

KS

ceki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Onun hakkında bilgim yok. Yazılım için genelde intel tercih edilir. Bence 1135g7 bu fiyata ideal işlemci. Ben önerdiğim ilk laptobu alırdım.
mesela baktığımda 5700u'nun 16 adet cpu thread'i var, bu yüzden biraz cezbetti beni

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
mesela baktığımda 5700u'nun 16 adet cpu thread'i var, bu yüzden biraz cezbetti beni
Çıkarmı onu bile bilmiyoruz. Çıksada 12k ya çıkmaz diye düşünüyorum. Bu olaya hakim biri varsa ondan öneri alın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri