12.500-14.500 TL 10.000-15.000 TL Ofis Bilgisayarı Toplama

erkamacar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci
Yok
Ekran Kartı
Yok
Merhaba, veri işleme (muhasebe) olarak kullandığımız ofis bilgisayarlarını sıfırdan yada kasa(slim mATX) ve psu(Foem 300W) hariç toplama kararı aldık. Toplamda 3 adet kasa toplamamız gerekiyor. İşlerimizde ana makine-terminal ilişkisi kurulduğundan dolayı verilerin hızlı işlenmesi amacıyla M.2 SSD'lerin okuma yazma hızlarına dikkat etmeliyiz. Tabii ki işlemci hızı ve çekirdek sayısı da önemli. Güzel hazır sistemler var lakin o sistemden gelen SSD'ler boşa çıkacak gibi. Kafamda APU tarzı sistem var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yine de hazır sistem + SSD'yi ayrı al dediğiniz güzel sistemler varsa o da olabilir. Sistemin biri 1 TB diğer ikisi 500GB depolama olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba, veri işleme (muhasebe) olarak kullandığımız ofis bilgisayarlarını sıfırdan yada kasa(slim mATX) ve psu(Foem 300W) hariç toplama kararı aldık. Toplamda 3 adet kasa toplamamız gerekiyor. İşlerimizde ana makine-terminal ilişkisi kurulduğundan dolayı verilerin hızlı işlenmesi amacıyla M.2 SSD'lerin okuma yazma hızlarına dikkat etmeliyiz. Tabii ki işlemci hızı ve çekirdek sayısı da önemli. Güzel hazır sistemler var lakin o sistemden gelen SSD'ler boşa çıkacak gibi. Kafamda APU tarzı sistem var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yine de hazır sistem + SSD'yi ayrı al dediğiniz güzel sistemler varsa o da olabilir. Sistemin biri 1 TB diğer ikisi 500GB depolama olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
15 bin tlye 3 tane bilgisayar mi yoksa her bilgisayarin degeri 15000 mj

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Diger sistemlerede 500gb kingston koyulabilir

KS

erkamacar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Diger sistemlerede 500gb kingston koyulabilir
Hocam teşekkür ederim öncelikle. Soğutucu elimdeki kasaya sığmaz slim microatx bendeki kasa. Aşağıya bırakıyorum. Kasanın içinde 300W Foem marka 4 CPU pinli PSU var.
Kasa

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
5600G işlemcisi PCI EX 4.0 desteklemiyor Bu nedenle aldığınız , 990 PRO SSD o hızlarda çalışmaz.

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Sogutucu atmayi unutmussun

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Soğutucu elimdeki kasaya sığmaz slim microatx bendeki kasa. Aşağıya bırakıyorum. Kasanın içinde 300W Foem marka 4 CPU pinli PSU var.
Kasa
Bunlardan alabilirsinuz

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Elindeki 300 wattlık poweri ,4 pin cpu beslemesi ile kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri