Soru 10.000 Lira Bütçe Ile Sıfır Sistem Toplamak Mümkün Mü?

___AHMET___

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam, kardeşim için bir gaming sistem toplama fikrindeyim şu anda 10.000 lirayı geçemiyorum. Monitör, klavye, fare ve kasa dahil 10.000 liraya APU olarak ne önerebilirsiniz? RTX 4050 çıkınca onu ilave edeceğim sisteme ileride dolayısıyla 4050 ekran kartında darboğaz yaşatmayacak bir sisteme ihtiyacım var. Bu fiyatlara sıfır APU sistem mümkün mü? mümkün değilse ikinci el ne tür bir sistem toplamam uygun olur?

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Arkadaşlar selam, kardeşim için bir gaming sistem toplama fikrindeyim şu anda 10.000 lirayı geçemiyorum. Monitör, klavye, fare ve kasa dahil 10.000 liraya APU olarak ne önerebilirsiniz? RTX 4050 çıkınca onu ilave edeceğim sisteme ileride dolayısıyla 4050 ekran kartında darboğaz yaşatmayacak bir sisteme ihtiyacım var. Bu fiyatlara sıfır APU sistem mümkün mü? mümkün değilse ikinci el ne tür bir sistem toplamam uygun olur?
o butceye kesınlıkle toplanmaz dıyebılırım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Bütçen max ne olur
Bu sistem alınırsa bütçe olunca kaliteli bir PSU alınmalı

KS

___AHMET___

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o butceye kesınlıkle toplanmaz dıyebılırım
ikinci el dahi alamaz mıyım?

Bütçen max ne olur
Attığınız linkteki sistemi inceledim. Sanırım kasa ve PSU kalitesiz fakat fiyat gayet uygun geldi. Bu sistemi almayı düşünebilirim. ileride PSU Değişikliğine gitmem mümkün.

Son düzenleme:

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378

Attığınız linkteki sistemi inceledim. Sanırım kasa ve PSU kalitesiz fakat fiyat gayet uygun geldi. Bu sistemi almayı düşünebilirim. ileride PSU Değişikliğine gitmem mümkün.
İkinci el mümkün

Maksar alınabilir parçalar ile toplamak uzun vadeli bir kasa olacak. C4 psu ile 1k kar ederiz kasada zaten kullansak

Suanki güncel sisteminjz nedir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

PSU çok güvenilir değil ama bütçe dahilinde ancak bu kadar kasa da ortalama seni üzmeyecek bir model onun dışında ki parçalar kalite olarak güzel diyebilirim

İstersen PSU 360TL fark ile High Power seç ama ileri de yine yükseltmen gerekecek o zaman kadar en azından güvenilir bir PSU kullanmış olursun

İleride hiç uğraşmak istemezsen şimdiden High Power 600W GOLD PSU da seçilebilir 4050-5600G ikilisine rahat yeter

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Bu sisteme bakabilirsiniz sanırım daha mantıklı olucaktir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bu sisteme bakabilirsiniz sanırım daha mantıklı olucaktir.

Döktürmüş eğer ucuzsa fsp de bakılabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri