Öneri 10.000 Liraya Kadar Telefon Önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Note 12 pro vardi aklimda ama isinma gibi bazi kronik sorunlari var sanirsam. Note 11 pro dusunuyorum bir yandan. Aradigim kriterler minimum 33w hizli sarj destegi(tercihen 67w istiyorum) , sar degeri bas ve vucut 1 degerinin altinda olmali , kamerasinin gideri olsun istiyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Note 11 pro guzel telefon ama 30fps videl cekiyor ve videolarin kasıyormus gibi gozukmesine sebep oluyor bence tek eksigi videolarin 60fps olmamasi. Onun disinda yurtdisi telefon satiyor telefoncular gecen ay note 11 pro aldim halama 6K ya.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Note 11 pro guzel telefon ama 30fps videl cekiyor ve videolarin kasıyormus gibi gozukmesine sebep oluyor bence tek eksigi videolarin 60fps olmamasi. Onun disinda yurtdisi telefon satiyor telefoncular gecen ay note 11 pro aldim halama 6K ya.
Bende yurtici note 11 pro kullaniyorum. Hosuma gidiyor aslinda ama note 12 pro kafami karistiriyor. Kiz arkadasima alacam ama kararsiz kaldim. Sizce hangisini almaliyim?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bende yurtici note 11 pro kullaniyorum. Hosuma gidiyor aslinda ama note 12 pro kafami karistiriyor. Kiz arkadasima alacam ama kararsiz kaldim. Sizce hangisini almaliyim?
Kamera kullanmayi seven biriyse ozellikle video 12 pro kamerada daha iyi videolari 60fps bide. Aralarinda 1.500tl oynuyor yanlis bakmadiysam islemci farki var daha guncel dsha üst model ve aralarinda 1 sene uretim farki var. 1.500 verip 12 pro almak daha iyi arada ki farka kiyasla daha uzun sureli rahat kullanim sunar. 1500 vermeye gerek yok derseniz de 11 pro da rahatlikla alinir zaten kullaniyorsunuz. Bütce çıkarsa 12 pro daha mantikli

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Kamera kullanmayi seven biriyse ozellikle video 12 pro kamerada daha iyi videolari 60fps bide. Aralarinda 1.500tl oynuyor yanlis bakmadiysam islemci farki var daha guncel dsha üst model ve aralarinda 1 sene uretim farki var. 1.500 verip 12 pro almak daha iyi arada ki farka kiyasla daha uzun sureli rahat kullanim sunar. 1500 vermeye gerek yok derseniz de 11 pro da rahatlikla alinir zaten kullaniyorsunuz. Bütce çıkarsa 12 pro daha mantikli
Trendyolda xiaomi turkiye saticisi 9979 lira. İsinma sorunlarindan bahsetmislerdi ama sanirim sonradan duzelmis o sorun. Tamamdir note 12 pro aliyorum o zaman.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Suya dayanikli oldugundan dolayi a52 dusunmeye basladik 😅 bu telefon hakkinda bilgin var mi deneyimledin mi

ismetuygarkoyak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Redmi note 11 pro var bende. Geçen senenin Aralığında almıştım.8700 liraya migrostan almıştım. Çok memnunum telefonumdan. iyi ki almışım diyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri