Öneri 10.000 TL Klavye Önerisi

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
10.000 TL net Bakiyem Var Sağlam Masada şık duran (TKL veya %75 Boyutunda daha aşağısı da olur) Manyetik Switch Olursa Harika Olur Oled Ekran Gibi Ekstra Özelliği olursa da mutlu eder Klavye önerisi istiyorum belirttiğim hiçbir özellik kesin olmak zorunda değil manyetik switch olmasa da olur diye düşünüyorum bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
10.000 TL net Bakiyem Var Sağlam Masada şık duran (TKL veya %75 Boyutunda daha aşağısı da olur) Manyetik Switch Olursa Harika Olur Oled Ekran Gibi Ekstra Özelliği olursa da mutlu eder Klavye önerisi istiyorum belirttiğim hiçbir özellik kesin olmak zorunda değil manyetik switch olmasa da olur diye düşünüyorum bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22

Hayatımda gördüğüm en sıra dışı klavye ahşap bir klavye tasarım ve renkleri bana pek hitap etmiyor ben daha çok metal veya sert sağlam plastik tercih ederim ama yine de bi kenara yazıcam belki bir şans veririm

Made 84 he yerine RS7 yada RS7 pro Daha iyi olur gibi geliyor bana

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Hayatımda gördüğüm en sıra dışı klavye ahşap bir klavye tasarım ve renkleri bana pek hitap etmiyor ben daha çok metal veya sert sağlam plastik tercih ederim ama yine de bi kenara yazıcam belki bir şans veririm

Made 84 he yerine RS7 yada RS7 pro Daha iyi olur gibi geliyor bana

buna da bakabilirsin

Plasma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Bunu önerebilirim.

Ron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
https://wraithesports.com/products/atk-rs7-esports-hall-effect-klavye?variant=48563843367105

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri