Valla umarım denk gelir de alırım çok umutluyum şöyle istediğim gibi bi sistem gelir diye ama yüksek ihtimalle ya ben aldıktan sonra gelir yada benim bab vazgeçerTaner hocam yakin zamanda giriş seviyesi sistem cikaracak onu beklemenizi oneririm
Yakin zamanda cikacak ve bu fiyattan daha uygun olma ihtimali de var . Manuel toplamak icin yeterli bir bütçe degil o yuzden en iyisi hazir sistem. İnşallah alabilirsinizValla umarım denk gelir de alırım çok umutluyum şöyle istediğim gibi bi sistem gelir diye ama yüksek ihtimalle ya ben aldıktan sonra gelir yada benim bab vazgeçer
Tahmini ne zamana gelebilir bu sistemPC hocasının çıkaracağı sistem belki butcenize uygun olabilir.
Teşekkür ederim inşallahYakin zamanda cikacak ve bu fiyattan daha uygun olma ihtimali de var . Manuel toplamak icin yeterli bir bütçe degil o yuzden en iyisi hazir sistem. İnşallah alabilirsiniz
Taner hoca 20-25 temmuz gibi gelebileceğini söylemişti.Tahmini ne zamana gelebilir bu sistem
O kadar da geç değilmiş iyi aslında teşekkürlerTaner hoca 20-25 temmuz gibi gelebileceğini söylemişti.
Rica ederim inşallah size de güzel bir sistem nasip olur.O kadar da geç değilmiş iyi aslında teşekkürler
Hepimize inşallah türk gençleri çok çektiRica ederim inşallah size de güzel bir sistem nasip olur.
laptobumu satabılseydım kacırmazdım bu sıstemı...intelli sistem hala stokta mevcut. paran hazırsa kaçırma al derim. böyle sistemlerde site çöktüğü için çok ınsasn stok bıttı sanıyor.
Yarın öğle saatlerinde ödemeyi yapabilirim en erkenintelli sistem hala stokta mevcut. paran hazırsa kaçırma al derim. böyle sistemlerde site çöktüğü için çok ınsasn stok bıttı sanıyor.
Deneyeceğim olmadı bekleyecez artıkSansinizi deneyin alinabilir
Şuan var galiba 10 dk da vir kontrol et yakalarsinDeneyeceğim olmadı bekleyecez artık
Alsan iyi olur. Daha iyisini zor bulursun.Deneyeceğim olmadı bekleyecez artık