Arkadaşlar düşük bütçeli pc toplamak istiyorum kasa ve monitör toplam 9-10k gibi bir bütçem var sizce parçaları tek tek mi almalıyım yoksa indirim mi beklemeliyim? (indirimlerde stok bulamıyorum öyle bir sıkıntıda var ama)
wmithra' Alıntı:Arkadaşlar düşük bütçeli pc toplamak istiyorum kasa ve monitör toplam 9-10k gibi bir bütçem var sizce parçaları tek tek mi almalıyım yoksa indirim mi beklemeliyim? (indirimlerde stok bulamıyorum öyle bir sıkıntıda var ama)
wmithra' Alıntı:Arkadaşlar düşük bütçeli pc toplamak istiyorum kasa ve monitör toplam 9-10k gibi bir bütçem var sizce parçaları tek tek mi almalıyım yoksa indirim mi beklemeliyim? (indirimlerde stok bulamıyorum öyle bir sıkıntıda var ama)

tropak22' Alıntı:Pch medal x3 tam sizlikti aslında ama stoğu bitti![]()
wmithra' Alıntı:tropak22' Alıntı:Pch medal x3 tam sizlikti aslında ama stoğu bitti![]()
Hocammmm aldımmmm aldımmmm bugün Acıbadem mağazasında varmış bi abimden rica ettim gitti aldı benim için ?
Öneri veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim kasayı aldım pchocasının kasasını aldım hemde inşallah pişman olmam bence güzel bakalım hadi hayırlısı umarım almak isteyen herkes alır.