10.000TL pc tavsiyesi

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Selamlar bu forum sayesinde bir bilgisayar almıştım şimdi de kuzenime almayı planlıyoruz. 10k bütçesi var ekte bıraktığım fotoğraftaki sistem hakkında düşüncelerinizi ve sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. @ugur.gozaydin hocam senin de tavsiyelerini bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-18-21-34-25-054_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-10-18-21-34-25-054_com.whatsapp.jpg
    797.8 KB · Görüntüleme: 46

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
Selamlar bu forum sayesinde bir bilgisayar almıştım şimdi de kuzenime almayı planlıyoruz. 10k bütçesi var ekte bıraktığım fotoğraftaki sistem hakkında düşüncelerinizi ve sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. @ugur.gozaydin hocam senin de tavsiyelerini bekliyorum.
Alınmaz iki dkya link atarım

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Uğur hocanın göreceğini sanmıyorum forumdan ayrıldığından beri hiç aktif olmadı, şahsen ben şoktan pc almazdım hocam eğer acelesi yoksa bu fiyatlara 2060 sistemler çıkıyor bazen onlar beklenebilir

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Uğur hocanın göreceğini sanmıyorum forumdan ayrıldığından beri hiç aktif olmadı, şahsen ben şoktan pc almazdım hocam eğer acelesi yoksa bu fiyatlara 2060 sistemler çıkıyor bazen onlar beklenebilir
valla ben de aynısı dedim ama bugün alacağım diyor. laptop alacak eğer bulamazsak

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
Yada arkadaşın dediği gibi indirim bekleyebilirsiniz 2060lı sistem yakalarsınız büyük ihtimalle

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Üstteki arkadaşın attığı sistemler azda olsa iyi fakat alınacaksa psuları değiştirmenizi öneririm hocam

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
10k bütçeye vasat sistemler önerilmiş. Laptop almak gibi bir hata yapılmasın bence çünkü 10k ya oyun oynamak için laptop yok. Pch giriş sistem çıkarabilir bence beklenmeli. Ayrıca açıklamaya fotoğraf ile belirttiniz sistemin psu su kötü, patlama vs yapıp sistemi bozabilir.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
valla ben de aynısı dedim ama bugün alacağım diyor
Bu sistemler alınmaz. PCH yakında yeni sistemler yayınlayacak. Bütçenize uyacaktır.
Sen üzerine düşeni yapmışsın "alma" demişsin. Biz de alınmaması gerektiğini söyledik.
Eğer seni ve bizi dinlemeyip inatla almak isterse, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun deriz.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Bu sistemler alınmaz. PCH yakında yeni sistemler yayınlayacak. Bütçenize uyacaktır.
Sen üzerine düşeni yapmışsın "alma" demişsin. Biz de alınmaması gerektiğini söyledik.
Eğer seni ve bizi dinlemeyip inatla almak isterse, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun deriz.
Şuan elinde olan laptop gtx1650 ve i5 9300H içeriyor. Asus 144 Hz VA panel ile beraber bu sisteme 9k istemişler ben çok daha kötü olacağını söyledim çünkü donanımları hayatımda ilk defa duyuyorum. yine de buraya yazmamı istediği için yazıyorum yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-20-23-47-46-927_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-10-20-23-47-46-927_com.whatsapp.jpg
    544.4 KB · Görüntüleme: 16

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Şuan elinde olan laptop gtx1650 ve i5 9300H içeriyor. Asus 144 Hz VA panel ile beraber bu sisteme 9k istemişler ben çok daha kötü olacağını söyledim çünkü donanımları hayatımda ilk defa duyuyorum. yine de buraya yazmamı istediği için yazıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Bunun yerine PCH sistemi beklese daha iyi olur dolandırılmasın hocam.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

Yapması gereken tek şey, bütçesini bir kenarda bekletip kampanyalı hazır sistem almak.
Foruma üye olsun, gelsin burada ortamı görsün, konuları görsün. Aklına takılanları üyelere sorsun.
En azından neden almaması gerektiğini öğrenir, biz de dolandırılmasın diye bu kadar çok çabalamamış oluruz. :LOL:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kazıklanmak mı istiyor anlayamadım ? Gereken açıklamalar yapılmış. Yanlış anlamayın size değil bu yazdıklarım kuzeninize. İstiyorsa hazır sistemler önerilir ama pch sistemi beklemesi mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri