Öneri 10-15 K Arası Monitör Önerisi

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Merhaba, render ve çizim ağırlıkı 10-15 bin tl arasında 27” monitör bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Asus ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Bu monitörleri tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler.

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
G2724d yi kullanıyorum uzun süredir gayet memnunum.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
Oyundan daha çok çizim için kullanılacak o sebeple detaylı bilgiye ihtiyacım var. Renk doğruluğu benim için daha ön planda.
Biraz daha yüksek bütçeye çıkarsanız bunu onerebilirim

Elbetteki oyuncuları tatmin etmeyen bir tepkime ve gecikme süresi var ama sizin amacınız oyun değil zaten

İnternette M1 cihaza bağlayıp
İki ürün arasında renk problemi yaşadığını söyleyen olmuş ama sanırsam aktarım kablosu ile ilgili bir problem yaşamış

Cihazın problemli olduğunu düşünmüyorum
Öyle olsa fazlası ile şikayet postları dolaşırdı bir ortamda

KS

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Biraz daha yüksek bütçeye çıkarsanız bunu onerebilirim

Elbetteki oyuncuları tatmin etmeyen bir tepkime ve gecikme süresi var ama sizin amacınız oyun değil zaten

İnternette M1 cihaza bağlayıp
İki ürün arasında renk problemi yaşadığını söyleyen olmuş ama sanırsam aktarım kablosu ile ilgili bir problem yaşamış

Cihazın problemli olduğunu düşünmüyorum
Öyle olsa fazlası ile şikayet postları dolaşırdı bir ortamda
2 adet almayı düşünüyorum o sebeple bütçeyi biraz fazla aşıyorum. LG 27GL850 mevcutta kullanıyorum dell modeli ile paneli aynı diye biliyorum o sebeple yeterli olmaz mı?

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
2 adet almayı düşünüyorum o sebeple bütçeyi biraz fazla aşıyorum. LG 27GL850 mevcutta kullanıyorum dell modeli ile paneli aynı diye biliyorum o sebeple yeterli olmaz mı?
yani bu paneller elbetteki kullanım seneryoların için hiç bir şekilde kullanılmaz demiyorum
standart kullanım için üretilen ürünlerin bile bir çoğu artık kalitesi eskisine göre iyi
ama ne benim ne sizin ürünleriniz aslında tam anlamı ile profesyonel ürünler değil

şu model çarptı gözüme ama
bu 31.5'' 2 tane alacaksanız ve bu boyutta sizin için ideal olacaksa
ikisi ilk attığım ürün fiyatına göre neredeyse 2 tanesine denk geliyor fiyat olarak

31.5'' 2k 75hz 10 bit (8+2 değil direkt 10 bit olması lazım) renk derinliği %100 srgb ips panel

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Oyundan daha çok çizim için kullanılacak o sebeple detaylı bilgiye ihtiyacım var. Renk doğruluğu benim için daha ön planda.
hocam renklere önem veriyorsanız benim monitörü öneririm
1742939118299.png

KS

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Seçenek çoğaldıkça tercih etmek zorlaşıyor. Pvot özellikleri olmasıda gerekiyor. Fiyatlar arasıda uçurum çok o sebeple kararsız kalıyorum. Pro art serisi ile dell arasında kaldım. Dell monitör de gerçek 8 bit aslında ama pro art biraz profesyonel kaçıyor. Ama arada 6 bin civarı bir fark var. Değer mi onu çözemedim. 27” dışında büyük monitör de insanı çok yoruyor. Kararsız kaldım şuanlık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri