10-30k arası laptop önerisi

Demeva

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10-30k arası bütçem var ve aldığımda uzun bir süre kullanabilmek istiyorum. Ekran kısmının kalitesi benim için önemli ve işlemci hızı da önemli. İntel olması ilk tercihim olur ama daha iyi öneriler varsa açığım. Uzun zamandır araştırıyorum ve kafam allak bullak olmuş durumda. Dell, Hp, Acer düşünmüyorum. Monster ve Casper konusunda da kararsızım. İstediklerim mümkün mertebe iyi fpslerle ve grafiklerle oyun oynamak, aynı zamanda iş için de kullanacağım. Bu sebeple klavyenin sesi, fanın sesi ve ısınma konusu da önemli. Bilgisi olan biri destek olursa çok sevinirim. 1 gün içerisinde karar vermem gerekiyor artık.

ouzdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
masaüstü al bence laptopla uğraşma

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Depolama alanı yetersiz gelirse özelliştirme bölümünden arttırabilirsiniz.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Bu TUF model gerçekten güzelmiş. Bence Gamegaraj olaylarına girmeyin derim.
Gamegaraj olayları derken tam olarak neyi kastettiniz? Önerdiğm ürün 140W GPU ile 17.3" 144Hz FHD IPS Ekran barındıran dolu ve başarılı bir makinedir. Marka EKSA Elektronik çatısı altında bir markadır bu konuda sorun yok ve ürünün kasalarının %99 'u MSI markasına aittir. MONSTER gibi kullanıcıyı ikiye bölen bir sorunu yok.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Gamegaraj olayları derken tam olarak neyi kastettiniz? Önerdiğim ürünün markasını daha önce duymamış olabilirsiniz ama aslında gayet iyi bir markadır.
Bir kaç forum paylaşımında dert yanan görmüştüm. Masaüstü konusunda bence daha başarılı bir firma. Laptop konusunda malzeme ve işçilik çok şey değiştiriyor. Evet bazen Asus'un veya bilindik diğer markaların da mühendislik olarak hatalı veya yetersiz ürünleri çıkabiliyor. Bir laptop'un en önemli yerlerinden olan ekran menteşeleri bile bazen ürünün ömründe belirleyici faktör olabiliyor. Eğer kasa konusunda eminseniz ve güveniyorsanız tabii ki neden olmasın yani. Ben ilk aldığım Casper Nirvana'mı haşatı çıkana kadar hiç servise bile gönderme ihtiyacı duymadan sistem eskiyene kadar kullanmıştım. Ama sonrasında tam hatırlamıyorum hangi Nirvana serisiydi, iade etmek zorunda kaldım. Ama tabi deneyimlemeden yorum yapmış olmam eski deneyimlemelerimden ötürüdür. Fakat aynı özelliklerde bir TUF mu yoksa Game Garaj mı derseniz TUF seçerdim açıkçası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri