fiyatına göre çok pahalı o fiyata rx 6600xt li sistem alırsın bence hiç alma attığın sistemi tek tek toplasan bile 15k etmiyor dostum fiyatına göre çok pahalı hiç alma derimhazır konu açılmışken bende bu sistemi sorayım;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
fiyatına göre uygundur f/p sistemidir işlemci orta seviye ekran kartıda öyle ama çokçok iyi bir indirim olduğunu da söyleyememKaç fps verdigini gösteriyor sitede sistemlerin ama bunda göstermiyor amacım sadece oyun oynamak keyif işi yani
Sistem şu Ekli dosyayı görüntüle 1019
İndirim Kovalayamayı falan pek takmıyorsanız güzel bir sistem ve size istediğiniz oyunları gayet performanslı bir şekilde oynatabilirKaç fps verdigini gösteriyor sitede sistemlerin ama bunda göstermiyor amacım sadece oyun oynamak keyif işi yani
Sistem şu Ekli dosyayı görüntüle 1019
fiyatına göre uygundur f/p sistemidir işlemci orta seviye ekran kartıda öyle ama çokçok iyi bir indirim olduğunu da söylemem
ekran kartı minimumda ne olmalı. pek bilmiyorum ekran kartlarının sıralamasını o yüzden.
Çok teşekkürler sistemin fps değerler sitede yazmıyor ,diğer sistemlerde yazıyor bu doğru değil mi yani.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@Tulpar istediğiniz yardımı bu videodan bulabilirsiniz performansını gösteriyor sistemin ben açıkcası sitede yazan fps değerlerine hiç inanmıyorum.
ben fps değerlerini şöyle demek istedim orada örn: +75 fps yazıyorsa sistemi denediğinizde 90 alabiliyorsunuz veya 60 alabılıyorsunuz yani oradaki fps değerleri tam olarak doğru değilÇok teşekkürler sistemin fps değerler sitede yazmıyor ,diğer sistemlerde yazıyor bu doğru değil mi yani.
Ayrıca alınmaz gibi geldi bilemedim
O fiyata böyle sistemler var ve rtx 3050 den çok çok iyi 3060 dan da performanslı güzel sistemler var onu almayın derim çünkü gereksiz bir şekilde pahalı o fiyata rtx3060/rx6600/rx6650xt gibi kartlı sistemleri seçebilirsiniz .
dilediğiniz gibi anakart tercihini yapabilirsiniz anakart kısmına tıkladıktan sonra ikinci seçenek olan +277TL bi fiyatlandırma ile MSI B550M-A PRO anakartını seçebilirsiniz.linkteki sistemdeki anakartlar özellikle biostar ve asrock yeni teknolojilerde pek başarılı değil diye okumuştum. Dolayısıyla B550m gibi anakart seçmek gerek sanırım
Peki ssd m2 ssd mi veya değilse ilerde m2 ssd takılabilir mi özellikte mi ya da anakart ilerde yükseltilebilir mi.ben fps değerlerini şöyle demek istedim orada örn: +75 fps yazıyorsa sistemi denediğinizde 90 alabiliyorsunuz veya 60 alabılıyorsunuz yani oradaki fps değerleri tam olarak doğru değil
eğer zamanınız yoksa yani hemen almak istiyorsanız ihtiyacınız varsa alın derim indirimler gelir ewt ama ne kadara iner tam bir bilgi yok dolar sağolsun.
dilediğiniz gibi anakart tercihini yapabilirsiniz anakart kısmına tıkladıktan sonra ikinci seçenek olan +277TL bi fiyatlandırma ile MSI B550M-A PRO anakartını seçebilirsiniz.
ekran kartı minimumda ne olmalı. pek bilmiyorum ekran kartlarının sıralamasını o yüzden.
şöyle bir sistem için 11.500 tl isteniyor;
Asus Prime H510M-E PCle 4.0
Intel Core i5 11400F
Asus Dual Rx 6600 8Gb
Corsair Vengeance 16Gb (8+8) 3200MHz CL16
Corsair CV650 650W 80+Bronze
Corsair Spec Delta RGB
Aynı mesajı atmışsınız ztn hocampeki bu özellikler için ne dersin 11.500 tl olarak, 2 aylık ürünler
Asus Prime H510M-E PCle 4.0
Intel Core i5 11400F
Asus Dual Rx 6600 8Gb
Corsair Vengeance 16Gb (8+8) 3200MHz CL16
Corsair CV650 650W 80+Bronze
Corsair Spec Delta RGB
RX6600 YERİNE BU İKİ EKRAN KARTINDAN BİRİNİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ ;
*
*
rx6600 yerine 6650xt alırsanız toplam tutar:14.598.00TL
rx6600 yerine 6600xt alırsanız toplam tutar:12.028.49TL