Bilen biri yapmam gerekenler hakkında bilgi verirse çok memnun olurum arkadaşlar. Size sorunumu şöyle anlatayım. Yaklaşık 10 gün önce yavaş yavaş internette kopmalar başladı, dsl ışığı komple gidiyor ve bir süre sonra geri geliyordu. Ardından bu iyice sıklaştı, interneti kimse kullanmazken dsl ışığı ve internet ışığı yanıyor fakat ne zaman bir dosya indirmeye, yahut video izlemeye çalışsam dsl ışığı gidiyor. 100mbps Türknet internet kullanıyorum, VDSL bağlantı sağlıyorum. 3 senedir de aynı paketi gayet sorunsuzca kullandım. Türknet’te destek kaydı oluşturduğumuzda bize Türk Telekom’un saha kontrolü yaptığını ve bir sorun olmadığını söylediklerini, dolayısıyla iç hatlarda sorun olabileceğini söylediler. Türknet saha ekibini çağırdık, onlar da apartmanın telefon kutusunun çok eski olduğunu, Türk Telekom’un değiştirmesi gerektiğini söylediler. Türk Telekom ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını, bulunduğumuz yerdeki altyapının 100mbps kaldırmadığını, en fazla 50mbps kullanabileceğimizi söylediler. Biz yıllardır 100mbps kullanmamıza rağmen bunu demeleri oldukça absürt. Dahası, hızı 50mbps yapıp denediğimizde de hiçbir sorun çözülmedi. 2022 yılında böyle şeylerle uğraşmak kadar absürt bir durum olamaz. Türk Telekom saha ekipleri bizi engelledi, resmen arayamıyoruz. Bu konuda neler yapabiliriz? Bir bilirkişi beni aydınlatırsa çok müteşekkir olurum.