Fiyat aralığım 3 bilemedin 3.5 bandında araştırmalarda bir monitör buldum
Şahsen bu lenovanın tutma aparatı hoşuma gitt bu fiyat bandındaki aynı özellik monitörlern çok adi düz ufak plastik kullanıyolarlar ayarlama yapılmıyor şaka gibialmak istediğiniz monitörde güzeldir
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oynadığın oyunlara göre çok uygun bir monitörFiyat aralığım 3 bilemedin 3.5 bandında araştırmalarda bir monitör buldum
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 MS 144 Hz HDMI+Display Full HD IPS WLED Monitör
tarzında kullanan öneren yasa bu banda daha iyisini bulabilceğim. Monitör varmıdır oyun oynarım film izlerm oynadıgım oyunlar lol csgo gibi oyunlar çok hikayeli oyun oynamıyorum